Ulven svarer Rødhette

Alf Ulven, Aremark Høyre

Alf Ulven, Aremark Høyre Foto:

Av

Stig, først er det viktig at du husker at  det er bedre med en ulv på Rådhuset enn en ulv i skogen.

DEL

MeningerDet som er viktig ved dette valget er at vi finner nye ideer og bedre løsninger som sikrer at Aremark er et sterkt og godt lokalsamfunn i mange år fremover. Da må vi være smartere enn andre kommuner og vi må tørre å ta de vanskelige debattene.

Jeg har brukt ordførerlønna som et eksempel på hvor vi må tenke nytt. Ikke fordi det er det viktigste etter valget i høst, men fordi det er et veldig godt symbol på problemstillingene vi står ovenfor som kommune. Vi må tørre å proritere.

Selv i eventyr tror jeg de fleste Aremarkinger kan være enige i at ordføreren  tjener vesentlig mer enn de fleste i bygda vår. Jeg tror også de fleste kan være enig i at vi ikke kan bruke 960 kroner per skatteyter per år på å betale ordførerlønna i Aremark, helt uavhengig av hvem som ønsker å være ordfører.

Jeg mener Aremark trenger en ordfører med engasjement og gjennomføringsevne. Som ordfører vil jeg være tilstede for store og små, delta i bygdas begivenheter, fremme samholdet i kommunen og få fart på Aremark. Kort sagt være en ordfører for alle.

Du spør hvor mye skal jeg avlønnes hvis jeg blir Ordfører. Jeg har foreslått at Ordføreren i Aremark skulle avlønnes i forhold til utført arbeid på vegne av kommunen. Det er en enkel og god ordning. Målet bør være å redusere kostnaden med 500.000 kroner i året. Uansett hvordan du snur og vender på det er det ikke oppgaver for en heltidsordfører i Aremark som kan forsvares i de oppgaver som finnes i en liten kommune. Vi har valgt å være egen kommune for at vi mener det er beste for våre innbyggere, og da må vi være vesentlig mer kreative enn alle andre kommuner for ikke å havne i  luksusfella.

Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags