Nyttårsfeiring i Halden?

Farlig: Halvparten av befolkningen oppgir i en fersk undersøkelse at de har opplevd farlige situasjoner i forbindelse med fyrverkeri. Arkivfoto

Farlig: Halvparten av befolkningen oppgir i en fersk undersøkelse at de har opplevd farlige situasjoner i forbindelse med fyrverkeri. Arkivfoto Foto:

Av

Bjørn Styve etterlyser i dette leserinnlegget et tilbud på nyttårsaften.

DEL

MeningerStore deler av året er det mye som skjer i Halden. Og nå vil jeg først å fremst skryte av" publikummet", de som møter opp, hører og ser, kjøper seg mat og drikke på "byn".

Mange av Haldens utesteder går godt, selvsagt takket være at folk kommer og bruker av tilbudene. Men hva skjer så mot slutten av året? Nyttårsaften! En av årets største fest dager. I fjor som det blir i år var alt stengt etter klokken 14-15.00. Da jeg 31/12-18 luftet hunden rundt utsteder på bryggene sør i Halden var alt, inkludert hotellet låst og lukket. Svarte vinduer preget denne delen av byen.

Jeg synes at i det minste på årets siste dag, fest dag bør flere utsteder takke Haldensere ved å holde oppe, kanskje også med litt ekstra på programmet. Finnes ikke noe så trist som en helt død by! Oppfordrer drivere av utestedene, hotellet, Bryggerhuset, Kongens mf om å ha et hyggelig tilbud også denne dagen(fest dagen)!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags