Halden må passe på!

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

FRITT ORD I dagens HA står det triste nyheter: Tons of Rock flytter ut av skjønne festningen og Halden for å huse flere publikummere i Oslo... og kanskje det er for at dette arrangementet krever større kapasitet, økonomi, som Halden ikke kan tilby? Hva er det med denne byen.....?

I mens lokaler på lokaler blir tomme en efter en, vil (på side 5) stadig vil Trond Østby bygge de forferdelig stygge blokkene sine. I en etasje lavere for å imøtekomme kritikken!! Man vet ikke om man skal le eller gråte...

Halden er en vakker by, men ikke en by for næring og økonomi, virker det som. Derfor må jo folk pendle. Vil det bli stort påtrykk av mennesker som kommer til å ville flytte hit i fremtiden, når næringen sliter?

De tomme lokalene kan fint gjøres om til leiligheter til folk som velger å bo her. Dette er en by som trekker til seg mennesker om sommeren for å se festningen, Rød Herregård med utstillinger, konsertene og kose seg i havna. Alle som kommer ser jo hvor vakker byen er. Skal den vandaliseres med blokker, som vi ikke trenger? Som likner en mini-barcode, og plasseres foran festningen, Haldens stolthet!?
 

Artikkeltags