Legekontoret i Tistedal må beholdes

VIL BEHOLDE LEGEKONTORET: Tove Harboe, Velforeningen for Tistedal og omegn, skriver i dette innlegget at legekontortilbudet i Tistedal må beholdes.

VIL BEHOLDE LEGEKONTORET: Tove Harboe, Velforeningen for Tistedal og omegn, skriver i dette innlegget at legekontortilbudet i Tistedal må beholdes. Foto:

Av
DEL

MeningerDet har vært legekontor i Tistedal siden tidlig 1900 tallet. Det var fra begynnelsen 2 leger og har nå også i mange år vært 2 leger her. Det må fortsette! Nåværende lege har 1300 pasienter som fortsatt vil ha et godt tilbud i Tistedal.

Legekontortilbudet i Tistedal må ikke raseres, men beholdes og utvides!

Vi forstår at det er større legekontor med flere leger og eventuelt fysioterapeut som er riktig, men det kan skapes her i Tistedal!

Kommunen bør legge til rette for helsesenter til 2 leger og 1 fysioterapeut i den nedlagte Tistedal barnehagen! Tistedalspatriot og Velforeningen for Tistedal og omegn har hatt med dr. Knutsen og kommuneoverlege Halvard Bø dit på befaring. De mente disse lokalene kunne brukes med viss omgjøringer. Her er det stor tomt og gode parkeringsmuligheter.

Vi vil beholde eksisterende legekontoret til nytt helsesenter med leger og fysioterapeut kan være på plass i Tistedal!

Det er feil å flytte legehjemmelen fra Tistedal legekontor til Brygga legesenter. Den skal være her i Tistedal!

Ved Brygga legekontor er det få parkeringsplasser. Det er mange eldre i Tistedal som ved en nedleggelse av legekontoret her, må ta bussen til byen og gå videre til Brygga legekontor.

Vi ønsker å beholde legekontoret i Tistedal!!!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags