Til Eddie Olsen

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Selv er jeg ikke bilinteressert, og man kommer nok aldri til å se meg cruise rundt i Halden sentrum i en amcar.

Men! Når jeg kommer fra Oslo og hjem til Halden om sommeren, og jeg får se det yrende livet i gatene med fine biler på rekke og rad, da føler jeg meg hjemme!

Halden er, og har vært, en amcar-by, og det er jeg utrolig stolt av! Jeg er opptatt av miljøet, og jeg syns det er bra at flere kjører biler som er bedre for klimaet, men gud så kjedelig det hadde vært i Halden om vi ikke hadde hatt det unike amcar-miljøet vårt.

Jeg heier på alle dem som har brukt mange hundre timer på å skru, gnikke og pusse på den gamle bilen sin, og jeg smiler når jeg ser dem kjører stolt rundt i den fine byen vår. Halden er en utrolig vakker by, med mange muligheter for rekreasjon i grønne omgivelser, lekeplasser osv.

Så tror jeg nesten at man faktisk bare må lære seg å leve med at det akkurat i sentrum vil være noe mer bilstøy. De fleste bydelene i Halden har fine lekeplasser, så da trenger ikke dere å bruke den som ligger nærmest street'en.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken