Nei, jeg er ikke sur og gretten. Jeg trekker nok mere på smilebåndet av Arbeiderpartiets unnfallenhet og manglende svar.

De ledende personer i Arbeiderpartiet har sagt at det er nok plass på Os. Jeg har til kjedsommelighet sagt at det er ikke nok plass. Mulighetsstudiene viser at jeg har rett.

Spørsmålene som Arbeiderpartiet bør svare på er:

  1. Ønsker man å rive den gamle skolen og Halden bad?
  2. Ønsker man å bygge en skole med et alt for lite uteareal på taket av en idrettshall?

Det er vært enighet i Arbeiderpartiet om at det skal bygges ny skole på Os og en gymsal, etter min oppfatning, ikke det som det nå er forslag om. Det ble også tatt opp i Sentrumsutvalget at vi fra Arbeiderpartiet ikke hadde noen tro på at det også var plass til en ungdomsskole der, noe som viser seg å stemme fullt ut.

Det var heller ikke noe opplegg som forutsatte at fylkeskommunen skulle inn med sitt behov i området, som gjorde «prosjektet» enda mere urealistisk.

Les også

Er dette Halden Arbeiderpartis nye politikk?

 

Det lokale «Operataket» har ingen forankring i partiets valgprogram, men var etter min oppfatning et håpløst utspill i valgkampen. Dette er realitetene. Som tidligere sagt, så kommer jeg som uavhengig representant til å arbeide for det programmet som jeg ble valgt på. Arbeiderpartiets program for perioden 2015 til 2019.

Det bør Anne-Karin Johansen og Marius Bjørndalen bare merke seg.

Per Kristian Dahl, uavhengig og like blid