Motivasjonen er fortsatt å gi en god oppvekst

BORTKASTET: – At Halden kommune nå skal utføre tilsyn i samtlige private barnehager uten å kunne begrunne det i en spesiell mistanke, mener jeg er bortkastet bruk av ressurser, sier Anne Lindboe som er administrerende direktør i Private Barnehagers Landsforbund.

BORTKASTET: – At Halden kommune nå skal utføre tilsyn i samtlige private barnehager uten å kunne begrunne det i en spesiell mistanke, mener jeg er bortkastet bruk av ressurser, sier Anne Lindboe som er administrerende direktør i Private Barnehagers Landsforbund. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerIkke helt overraskende er Anders og Elin Skrede uenig med meg i forståelsen av reguleringene av barnehagesektoren. At de bruker en viss kreativitet når de tolker mine svar, får jeg bare ta til etterretning.

I sitt seneste debattinnlegg drar de imidlertid uenigheten til et nytt nivå idet de forsøker å så tvil om min motivasjon for å jobbe som administrerende direktør i PBL.

Les bakgrunn for leserinnlegget her:

Overfor både dem og Halden Arbeiderblads lesere kan jeg forsikre: Da jeg jobber som barneombud, var det motivert av mitt engasjement for at barn skal få oppleve en best mulig og tryggest mulig oppvekst. Når jeg jobber for PBL, er motivasjonen akkurat den samme.

Det er barna vi har barnehager for, og min jobb er å bidra til at norske barnehager blir enda bedre– for barna.

At jeg også jobber for gode, likeverdige og mer forutsigbare rammevilkår for de private barnehagene, står på ingen måte i kontrast til dette engasjementet. Tvert imot. Gode barnehager bidrar til gode oppvekstvilkår. Og få posisjoner er bedre egnet til å bidra til å løfte kvaliteten i barnehagene – til beste for barn og familier landet rundt – enn gjennom å lede PBL.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags