Gå til sidens hovedinnhold

– Rådmannen har sikkert fått noen signaler

Artikkelen er over 4 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi i Arbeiderpartiet forstår foreldrenes / foresattes frustrasjon om at rådmannen foreslår å utrede en nedleggelse av Prestebakke skole igjen. Dette burde lokalmiljøet i søndre del av Idd vært spart for.

Halden Arbeiderparti vil ikke være med på dette. Vi vil ta vare på Prestebakke skole som en skole og ett lokalt senter for denne del av vår kommune. Det står i vårt program, og vi holder våre løfter.

Rådmannen er i sin fulle rett til å foreslå dette, uavhengig av oss politikere. Men han vil heller aldri forsøke å foreslå noe sånt uten at han mener at det er mulig at dette blir vedtatt av ett flertall i kommunestyre. Og da har han helt sikkert fått noen signaler ifra posisjonen med Høyre i spann med Sp, Venstre og KrF med vår kjære ordfører i spissen. At dette kan være mulig, med det håp at det denne gang kanskje ikke blir det samme bråket som sist.

La oss ikke lure. Nok er nok nå. Det er på tide at vi haldensere sier stopp nå. På samme måte som dagens regjering viser handlingslammelse om landets utfordringer på samme måte oppfører dagens posisjon seg i Halden. Ute av stand til å løse kommunens utfordringer.

Vi ser det ved kunstgressbanen til TTIF, utvidelse av Tistedalshallen, rotet ved planene rundt idrettshallen og skolen på Os og nå Prestebakke skole for å nevne noe. Ting er mulig å løse bare den politiske viljen er til stede.

Arbeiderpartiet er klar til å ta over ledelsen av landet, og Halden Arbeiderparti er klar til å ta over ledelsen av kommunen når den tid kommer.

Kommentarer til denne saken