– Holdningene dine skremmer meg, Øyvind Gloslie

Av
DEL

YTRINGJeg blir så redd jeg når jeg leser om holdninger som partiet deres står for Øyvind.

Jeg må innrømme at den første tanken som slår meg når jeg leser innlegget i Ha, «er dette på ordentlig, vi er da i år 2018?".

Jeg Google opp partiet deres. Etter å ha klikket meg rundt og lest mer sitter jeg igjen med blandede følelser og jeg er usikker på om jeg har mest lyst til å bryte ut i latter eller kaste dataskjermen min ut av vinduet i frustrasjon. Jeg blir så trist og redd samtidig.

Ang. kjønnsskifte, homofili, religion, abort og gudene vet hva annet dere står for, tenker jeg at dere har holdninger som er bygget på uvitenhet, mangel på kunnskap og dere har svært lite empati å by på.

Dere ytrer så fint i Ha at dere ønsker at alle skal få være trygge i den identiteten de har.

Det er jo mine ord, jeg er genuint opptatt av å se mennesker.

Men for dere og deres parti skal identitet være innenfor så stramme rammer som ikke lar seg forene med å være den man virkelig er.

Det som skjer med mennesker som må leve etter deres skremmende leveregel Øyvind, er at de får et tanke mønster som utvikles negativt.

Vår selvforståelse og måten vi lever på er formet av våre omgivelser. Vi lærer oss selv å kjenne gjennom andre mennesker, og derfor spiller det en stor rolle hvilke holdninger vi får fra omgivelsene våre, mediene, venner, lærere og andre viktige mennesker som vi møter på gjennom livet. Vi er med på å påvirke andre, og andre er med på å påvirke oss. I noen tilfeller vokser barn opp i uheldige omstendigheter. Kanskje blir de kritisert mye, føler seg utrygge, oversett, mobbet eller de får ikke «muligheten til å være den de virkelig ønsker å være» pga. holdninger som dere har Øyvind.

Disse erfaringene avleirer seg i oss mennesker og kan være med på å utvikle såkalte negative leveregler som igjen fører til selvutslettelse.

La menneskene kjenne på sine egne følelser og behov og la dem få leve etter disse. Dersom man ikke er oppmerksom på sine egne behov over lengre tid, blir man etter hvert fremmed for det følelsesmessige kompasset vi burde orientere oss etter. Etter hvert vet man ikke hva man egentlig vil og har behov for. Man har rett og slett mistet kontakten til sitt eget følelsesliv og konsekvensene da kan være fatale.

Bare å Google det opp Øyvind.

Er det slik dere ønsker at mennesker skal leve livet sitt?

En annen ting!

Hijab er da et nydelig plagg som ikke skjemmer noen, ikke dekker det til ansiktet heller.

Men menn med heldekkende skjegg, de kan være vanskelige å kjenne igjen

Hvis dette partiet stiller til valg og faktisk får et tilstrekkelig antall stemmer, er det noe galt med landet vi bor i.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags