Gå til sidens hovedinnhold

Ikke fjern busstilbudet fra Halden til Fredrikstad!

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nå som det vurderes nedleggelse av direkteruten mellom Fredrikstad og Halden må det rett og slett sies imot!

Jeg selv går på Høgskolen i Østfold på Kråkerøy. Hver dag tar jeg buss til og fra skolen så langt det lar seg gjøre. Noen ganger må jeg kjøre egen bil da bussene ikke går lengere enn til kl. 17 mot Halden. De dagene jeg tar bil har jeg ikke bare bensinutgifter, men også bompengegebyr fra kråkerøy broen. Fra 2019 skal det da også komme enda flere bompengestasjoner, slik at jeg må ut med over 50kr bare for å komme meg inn/ut i/fra byen.

Busstilbudet er noe jeg, og mange andre elever/studenter benytter seg av fordi å kjøre selv og/eller ta tog rett og slett er for dyrt for mange. 

Busstilbudet som er i dag bør ikke fjernes, men gjøres bedre. Tidene bør reguleres litt mer til skoletider, slik at man slipper mange timer med venting. Hver gang jeg tar bussen er disse stappfulle, det er ikke snakk om å fjerne et busstilbud «nesten» ingen benytter, det er snakk om å fjerne et busstilbud som egentlig har behovet for å utvides!

Kommentarer til denne saken