Svar til Frank Skovrand: Ta ballen og ikke mannen

Av
DEL

FRITT ORDJeg tror ikke at ikke alle ønsker Haldens beste. Hvor har du det ifra? Men vi har forskjellig syn på hva vi mener er til Haldens beste.

Når det gjelder Os er det mange interesser.  Noen vil ha hall på Saugbrugs, noen på Remmen og noen vil fortsatt ha to gamle skoler istedenfor en ny.  Slik er det innenfor alle samfunnsområder. F. eks. vil noen at alt innenfor eldreomsorg og helse skal skje i offentlig regi, mens andre mener valgfrihet og konkurranse er et gode som gir bedre tjenester. Alle ønsker imidlertid det beste for Halden, men vi har forskjellig syn på hva som er best.

Les også: Hva får ordføreren til å tro at ikke alle vil Haldens beste? 

Slike insinuasjoner som du kommer med i dette leserinnlegget er en avsporing av debatten. Jeg liker bedre å diskutere sak og fakta og ikke person.  Men som ordfører sitter jeg naturlig nok på en del informasjon som svært få andre har.  Som f. eks. møtene med Håndballforbundet hvert år ved juletider. Da mener jeg det er min plikt å informere om dette og gi min versjon av hva jeg mener følgene blir om vi gjør slik eller slik.

Men hva er det beste for Halden? Ingen har fasit på det. For der har vi forskjellig syn og det er det som er politikk. Jeg håper imidlertid debatten fortsetter, men basert på sak og saklig informasjon...og ikke person.

Ta ballen og ikke mannen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags