Nok utenomsnakk, ordfører!

Av
DEL

FRITT ORDI Thor Edquist sitt "Svar til Sørlie” er ingressen ”uttalelser og svar blir vridd på til det ugjenkjennelige.” Som den medievante personen du er så skjønner du utmerket godt hva du setter i gang når du i HA innlegget ”Uakseptabel oppførsel” fronter det som en nyhetssak at Holm-Olsen ikke vil fortsette i politikken. I ditt innlegg linkes avgangen til hets og leseren forledes til å tro at det er NÅ Holm-Olsen går av som en følge av siste ukes begivenheter. Du vet godt at Holm-Olsen sin avgjørelse ble tatt høsten 2018 da nominasjonen for Høyre var klar. I tillegg påstår du at ” interessesider” i sosiale medier må være på riktig side av Vær Varsom plakaten. Er det Glad i Os du tenker på? Juridisk er du her på tynn is men den kan vi la ligge nå. Når du så avslutter med en angivelig ”Os skole nakke grep” sak hvor den involverte skal være en rivningsmotstander så er du nok klar over at alt du har skrevet vil tolkes som et innlegg i Os saken og at alt er ”Uakseptabel oppførsel”. Ytterligere uttalelser i ditt innlegg kan også henføres til Os debatten som i disse dager har blitt til en kraftig storm mot rivningsvedtaket. Hvilke andre måter kan ditt innlegg ”Uakseptabel oppførsel” forstås på? Stol på meg, jeg har prøvd å lese med mange briller, men gang på gang så lyser kritikken mot de som har opponert mot rivningsvedtaket av Os skole så alt for tydelig.

Er ønsket om å sette motstanderne av rivning av Os skole i et dårlig lys såpass sterkt at du selv glemmer din egen avslutning på innlegget? Her skriver du: Når forsvant siste rest av det vi før kalte normal folkeskikk? Jeg kunne dristet meg til å svare ”ved et anker på 17. mai”, men din debatteknikk er også en bidragsyter.

Kjemp for deres standpunkt med faktaopplysninger istedenfor en patetisk ”demokratiet lider” holdning! Glad i Os er en medlemsgruppe bestående av mennesker med ett formål, og det er å BEVARE OS SKOLE og det gjør vi jo nettopp i demokratiets navn. Å sverte mer enn tusen deltagere i denne gruppa under overskriften ”Uakseptabel oppførsel” er unødvendig av deg. Faktainformasjon om beslutningene som ledet frem til vedtak om å rive Os skole, vedtak om 1-10 skole og alt det andre dere ALDRI svarer på ser vi frem imot.

LES OGSÅ: Svar til Ole Kristian Sørlie

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags