Hjertesukk fra Sørlie

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerHer et hjertesukk fra meg! Det meldes om et angivelig nakketak et par uker tilbake i tid, ordfører Edquist langer ut om ”Uakseptabel oppførsel” og refererer til Holm-Olsen som ikke orker mer av politikken fordi som Edquist skriver: han har blitt hetset. I tillegg er ordføreren indignert på demokratiets vegne, 1814 blir nevnt når folket ikke oppfører seg slik han vil og tidligere har Sigmundstad reagert sterkt på utsagn om at elever på Os er hjernevasket.

Det synes som om å skape forvirring, rakke ned på meningsmotstandere er taktikken som brukes fra de som ønsker å rive Os skole snarest mulig. Med på laget har de HA hvor oppslag med krigstyper og varselblink kommer på løpende bånd. Det er veldig redelig av Holm-Olsen å selv avkrefte at han går av som en følge av hets. Sannheten er at det er måneder siden han gjorde kjent at han ikke tar gjenvalg. Innlegget ditt blir jo da villedende Thor Edquist? Det virker som mangelen på gode motargumenter fører til tåkelegging og jeg håper du vil etterstrebe at denne mangel ikke skal skygge for sannheten.

Sigmundstad reagerer sterkt på hjernevasking. På Glad i Os er det beskrevet hvordan sangen er omskrevet hvor barna tidligere sang at de er KRY til at de skal FÅ NY (skole). I tillegg er foreldre bedt av rektor om å kun snakke positivt om prosessen vedrørende flytting og nybygg. Selvfølgelig er dette en planlagt påvirkning av barna og om noen kaller det hjernevask så er det kanskje slik man føler det?

Kan dere ikke heller svare på spørsmålene vi stiller til saken? Jeg har skrevet en rekke leserinnlegg i HA. Dere har ikke motargumentert en eneste gang! IKKE EN!! Regnet jeg feil på innlegget mitt om økonomi? Si det da! Skriv det! Bring debatten tilbake til Os Allé, muligheter ved den gamle skolen, økonomi og alt annet mange lurer på. Ikke forsøk å avspore debatten med forhold som burde vært politianmeldt om beskrivelsen er riktig, falske avgangsgrunner i politikken eller voldsomme utbrudd mot litt småsleivete meningsmotstandere.

  Til Glad i Os medlemmene: Jeg synes dere har vært forbilledlige og fantastisk modige. Dere har vært saklige og det har vært minimalt med useriøsitet. Vi har satt ett støkk i det etablerte systemet som er vant med å samle stemmer for så å kjøre sitt eget løp......

Panikken blant rivningsklare politikere og administrasjon begynner nå å bre seg. Ja det er et nederlag at så mange på så kort tid har klart å enes om ett mål; LA OS SKOLE BESTÅ!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags