Vi har tid til å vente

Av
DEL

FRITT ORDDet var et godt folkemøte om Os-prosjektet HA arrangerte her forleden. Det var fint å få noen avklaringer nå like før valget. Nå handler det om tid. Det er to parter som ikke har tid til å vente, Høyre og ordfører Thor Edquist og Halden Topphåndball og deler av Halden idrettsråd.
Vi andre har tid til å vente.
Det samme ser det ut til at Arbeiderpartiet i Halden også har. Linn Laupsa venter på svar fra medlemmene i Halden Ap kommende mandag, og dette svaret vil kunne utsette prosjektet noen år.
Jeg vil tro at Laupsa vil beholde Rødsberg-elevene der de er i dag og dermed må Os-prosjektet revurderes.
Det er en fornuftig tanke og jeg håper at de medlemmene i Halden Ap som i dag er i tvil om dette prosjektet er fornuftig, stemmer for å vente. Laupsa vil bruke mer tid på å gå gjennom alle innspillene fra innbyggerne og da haster ikke dette. Riktig nok får vi ikke en storhall de nærmeste åra, men vi kan få en bedre løsning, særlig for Os-elevene når det bygges en ny, flott sentrumsskole.
Da har vi kanskje også tid til å planlegge en myk trafikkavvikling der de yngste og mest utsatte elevene kan ta seg fram til skolen uten å måtte bli kjørt eller krysse en sterkt trafikkert vei.
Og det kan legges gode planer for en spennende skolegård innenfor skolens område.
Noen prøver å fortelle oss at det er nå eller aldri.
Det er det ikke - vi har tid til å vente.

Artikkeltags