Settes alt annet på vent?

Av
DEL

FRITT ORDJeg er ingen skribent, bare en vanlig tistedalsgutt. Men i dag føler jeg at jeg bør ta ordet fatt. Kommunestyret ønsker å bygge ny skole med storhall på Os, 1. til 10.-klasse. Selv synes jeg det var skremmende å begynne på skolen da det var 1. til 6.-klasse. Ny skole er jo kjempefint det, men er det riktig å bruke så mye penger på ett prosjekt? Hva med Strupe ungdomsskole, kan vi vente 20 år med å bygge ut den? Hva med Hjortsberg skole kan vi vente 20 år med å bygge ut den? Hva med Berg Skole?

Hva med de demente som sårt trenger et sted og være? Hva med de eldre som trenger et sted og være? Hva med sykepleiere og hjelpepleiere som dag ut og dag inn sliter i denne kommunen? Skal vi sette alle de på vent for at vi skal bygge et drømmeslott på Os?

Hvem er det som tenker på André som blir mobbet hver dag på skolen, hvem er det som tenker på Hanne som har sosial angst og ikke tør å gå på skolen? Hvem er det som tar vare på Odlaug som husker at hun vokste opp på Os, men som i dag ikke husker at hun skal på Solheim? Hvem er det som er der for Kåre som trenger hjelp til å kle på seg? Hvem er det som tar med gjengen I Friggvei 14 på tur?

Spør deg selv hva du vil Halden Kommune skal være? Et praktbygg på Os eller en kommune som tar vare på alle? Svake morsomme og sterke mennesker.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags