Kommentar til HA-lederen om byutvikling

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDet var en veldig bra leder i HA om byutvikling, og jeg er enig i mange av redaktørens kommenterer, men dessverre sterk skuffet når han ikke vil, eller ikke har kunnskap til å drøfte diskusjonen rundt 3 punkter :

1) De (som er mot) er mest opptatt av å bevare gamle bygninger.

2) Os-prosjektet er første del av en større sentrumsutvikling i Halden

3) Det er også et flertall blant HAs lesere som gir tommelen opp for prosjektet.

Mine svar er som følger: Ad 1. Feil - jeg sivilingeniør, var leder i Tekna Halden avdeling, meldte Tekna til Halden Næringsråd, kommer fra et land med sterk historie , bodde i en av de største USA by, er kunst, litteratur, og historieinteressert , samrbeidet med en del Halden skoler på vei av Tekna, faktisk arrangerte en del aktiviteter for barn og lærere .

Ad 2: I dag snakker man ikke om byutvikling uten å nevne ordet bærekraftig og verdiskapning . Koblingen mellom innovasjon og bærekraftig byutvikling er et sterk argument for å bevare faktisk Os skole. For å røste erfaringer og kunnskap fra norske aktorer foreslår jeg at du setter r deg grundig i bærekraftig byutvikling i prosjekter i Narvik, Fredrikstad, Stavanger og Trondheim.

Ad 3: Feil å bruke HA lesere som et argument. Jeg leser ikke HA, Avisen er for dyrt og jeg savner en tydelig kunst og kulturprofil i HA.

Ergo jeg kan ikke lese artikler som ligger bak betaligsmur og følgelig du bør unngå å refererer til alle artikler som man kan lese bare hvis man abonnerer HA.

Artikkeltags