Svar til Eyvind Møller

Av
DEL

FRITT ORDEyvind Møller ønsker tydeligvis at en eller annen skal svare på spørsmål noen har stilt angående Os skole og idrettsarena. For min del forsøker jeg å lese kommentarene og spørsmålene om dette i avisa og på Facebook. Noe har jeg selv svart på, og jeg ser at også andre har forsøkt å svare. Men det kan vanskelig garanteres at alt folk spør om, blir besvart offentlig.

Jeg antar at et av innleggene Eyvind Møller sikter til, gjelder gymnastikkundervismingen. Politikere kan imidlertid ikke gi detaljsvar på slikt, men problemstillingen ble tatt opp i formannskapet. Vi forutsetter selvsagt at her, som i øvrige deler av prosjektet, gjeldende krav blir tilfredsstillende fulgt. Selvsagt.

For øvrig svever ikke verken undertegnende eller andre i flertallet på rosenrøde skyer. Men det er nøkterne vurderinger som har gjort at vi går inn for ny idrettsarena og skole etter skissene fra White. At ikke alle er enige, er greit. Men akkurat som demokratiet forutsetter at man kan være uenige med et flertall, forutsetter demokratiet også at noen til slutt må ta en beslutning.

Les også: Hva skjer når visjonene møter hverdagen?

Så ønsker jeg folk velkommen til å følge debatten i torsdagens kommunestyre, enten i salen, via HAs direkterapportering eller gjennom TV Østfold. Der kan folk kanskje få svar på flere ting man lurer på.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags