Svar til Ole Kristian Sørlie

SVARER: Ordfører Thor Edquist svarer Ole Kristian Sørlie i dette fritt ord-innlegget.

SVARER: Ordfører Thor Edquist svarer Ole Kristian Sørlie i dette fritt ord-innlegget.

Av

Ja, det er nok flere som kan komme med hjertesukk i denne saken, en sak hvor uttalelser og svar blir vridd på til det ugjenkjennelige

DEL

MeningerJa, i mitt innlegg om Holm-Olsen, og andre, skrev jeg at «han ser frem til å gå ut av politikken pga hets fra personer som kanskje ikke har lest en eneste side med sakspapirer», men jeg burde også lagt til at han så frem til å slutte pga den retorikken som brukes.

Jeg skrev ikke at det var grunnen, slik Sørlie har vridd det til og på bakgrunn av det påstått at jeg nå er tatt i løgn.

På nyhetene i dag tidlig var en av sakene at hele 65% av de mindre kommunene har store problemer med å fylle opp med nok folkevalgte til sine kommunestyrer. 65%. 

Ja, så demokratiet er virkelig i fare.  Hets, bruk av retorikk og press fra sosiale medier i enkeltsaker gjør at folk rett og slett ikke orker eller vil utsette seg for belastningen.

For øvrig vil jeg til slutt opplyse om at hvis noen vil lese litt fakta i saken om Os, så har jeg lagt ut 4-5 sider, av ca 100, fra saksfremstillingen da saken ble behandlet i kommunestyret den 14.9.17. på min fb side Gladihalden.

Thor Edquist, ordfører i Halden.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags