Flagget til topps for flott omsorg

TRONDHEIM  20080701:
Omsorg: Åge Andersen takker for all omsorg hans kone og familien fikk både på kalnes og hos hjemmesykepleien i Halden. Foto: Gorm Kallestad

TRONDHEIM 20080701: Omsorg: Åge Andersen takker for all omsorg hans kone og familien fikk både på kalnes og hos hjemmesykepleien i Halden. Foto: Gorm Kallestad Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

FRITT ORDFredag 27. juli flagget jeg på halv stang. På grunn av bisettelsen av min kone, Eva. Etter bisettelsen heiset jeg flagget til topps for å markere at et innholdsrikt og godt liv var over.

Men, jeg har også heiset flagget til topps for dere som jobber på kreftavdelingen på Kalnes. Dere behandlet min kone på en helt fantastisk måte. Jeg beundrer hvordan de verdsetter et liv som har fått en sluttdato. En så forferdelig og alvorlig sykdom. Både leger og sykepleiere der borte er engler. De hjalp oss så enormt mye i den perioden Eva var syk, og hvis Eva var her nå, hadde hun sagt akkurat det samme og vært like takknemlig som jeg er. Derfor flagger jeg på topp. For dem.

Da jeg ikke klarte å stelle Eva alene lenger, kom vi i kontakt med hjemmesykepleien, som også behandlet Eva med respekt på en yrkesfaglig måte jeg ikke har sett maken til. De var punktlige og de tok seg tid til å snakke med henne. Ikke nok med det, de tok ikke bare vare på Eva, men også meg og familien vår.

Flagget er på topps for hjemmesykepleien i Halden. De hjalp meg den siste tiden med å ha Eva hjemme. På en kjærlig og menneskelig måte.

Tusen hjertelig takk!

Artikkeltags