De siste dagene har Halden Arbeiderblad hatt stor interesse for strippeshow med nakendans.

Først kom en artikkel på nettet som mer var en skjult annonse enn faglig journalistikk: «Det har vært veldig god respons», skriver HA i forhåndsomtalen av strippeshowet.

Artikkelen sier ingenting om hva denne gode responsen består av. Henviser Bjørn Eikrem til billettsalget? Han tror mer enn 50 besøkende kommer til Dickens.HA forsterker forventningene med «dansere fra Norges mest anerkjente strippebyrå leverer stripperne». Hva bygger den kvalitetsvurderingen på?

I mandagens avis fyller det oppskrytte strippeshowet nesten hele forsiden i HA, for så å følges opp med enda større oppslag på side to og tre.Strippeshowet var visst litt annerledes enn HA og de som bestilte det, trodde? Det blir gjerne slik når det bestilles porno på nettet!

Var virkelig dette så viktig, redaktør Hans Petter Kjøge?

Forresten - samme uken var også jeg på et utested i byen vår. På Bryggerhuset var det lun, trivelig stemning. Hyggelig betjening og et flott musikalsk program med de lokale musikerne i Beyond the fields. Gjennom godt musikkanlegg lyttet vi til irsk musikk pluss en selvkomponert melodi: Three Hugs For Luca.

PROFIL: Ola Liland

Haldenser

Konserten hadde også verdige ord og fint avstemte følelser til minne om Chris Nilsen, som døde for kort tid siden. Trommeslageren var savnet i bandet og blant publikum.

Jeg skulle ønske at Halden Arbeiderblad heller hadde vært på Bryggerhuset sammen med de andre 83 gjestene. Hva de gjorde på strippeshowet, skjønner jeg ikke!

Til slutt vil jeg tipse redaktøren om at det også har skjedd viktige ting den siste uken. Det var noe med en fredspris og to mennesker ute i verden som har gjort mye godt for å motvirke seksualisert vold mot kvinner. Men med slike svære begivenheter som at Dickens betaler kvinner fra Oslo for å danse nakne i Halden, er det vel ikke å forvente at HA har plass til bagateller!