Øivind har et fantastisk vakkert hjerte bak klovnemaska

Hjertegod: – Øivind Strøm er en utrolig viktig bidragsyter til et varmere og mer inkluderende Halden, skriver Trond Henriksen. Arkivfoto: ANNIKEN FALCH HILLESTAD Bildetekst

Hjertegod: – Øivind Strøm er en utrolig viktig bidragsyter til et varmere og mer inkluderende Halden, skriver Trond Henriksen. Arkivfoto: ANNIKEN FALCH HILLESTAD Bildetekst

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Signert Vi skal snart åpne tusenvis av pakker, gitt med kjærlighet og omtanke. For meg ligger ikke de største gavene under juletreet, de finnes kun i våre hjerter.

Det er mange som gjør en fantastisk jobb i denne høytida. Faktisk er det mange mennesker som gjør mye for andre gjennom hele året. Unike sjeler som stagnerer egoismens kraft, setter seg selv til side for å hjelpe andre fram. Dere fortjener alle de beste gaver!

Under mitt juletre i år, finnes en spesiell og verdifull pakke. Den har jeg spart på lenge, ventet på rette anledning til å dele den ut. Hva passer bedre enn å gjøre det med kjærlige ord i Halden Arbeiderblad? Det har blitt en liten tradisjon og en stor glede å finne et menneske i Halden som fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

Nå skal det sies, at oppmerksomhet er faktisk det minste problemet for vedkommende. Jeg hører irriterende ofte at han ligner på undertegnede, er ofte i media, liker raske biler og har vært innom Ullersmo Landsfengsel. Nå trenger man ikke å være kriminell for en snartur innom fengsel, han var der sammen med Frøken Norge, etter at han vant NM i luftgitar. Vi snakker selvsagt om «Stemmen fra Halden», Øivind Strøm!

Det finnes mange stemmer i Halden, kjente stemmer som Henning Kvitnes, Ole Evenrud, for å nevne noen. Men den stemmen jeg hører mest, etter at Radio Prime og min gode venn Dag Brandth forsvant fra lufta, er utvilsomt Øivind Strøm. Jeg hører han over alt ...!

Hva hadde vel en Comet-kamp i ishallen vært uten Øivind ...? Når han dundrer på med utvisningslåter som forteller mer enn tusen ord, eller når han har brukt ord som har medført karantene, da har han oss i sin hule hånd. Jeg rett og slett elsker hans «balanse på grensen» som speaker, som han for øvrig også er for HTH i Remmenhallen, og et par hundre andre arrangementer i løpet av året.

Man trenger ikke å være sportsinteressert for å ha kjennskap til Øivind, eller resten av Strømfamilien for den saks skyld. Det må ligge en genuin godhet i denne familiens gener ...?

John Erik Strøm var en kollega i Radio Prime i flere år, sammen med Øivind har de laget mange minner for barn og ungdom i snart en generasjon. Hvor mange forventningsfulle barn og ungdommer har ikke gledet seg til 17. mai-diskoen ...? Eller når de har arrangert dansegalla i Tistedalshallen med Ole Ivars og andre artister i mange år? Dagfinn Strøm er et bevis på at denne familien tilhører scenelivet, og Øivind Strøm har bemerket seg som den største underholderen av dem alle, klovnen og stemmen fra Halden, som alle elsker! Men hvem befinner seg bak klovnemaska, han som alltid har et smil på lur og tid til alle ...?

Øivind kunne sikkert fått en underholdningspris for alle sine ablegøyer på Facebook eller TV, men min oppmerksomhet er rettet mot det fantastisk vakre hjerte som befinner seg bak klovnemaska.

Tenk alle de menneskene han gir oppmerksomhet men en drømmetur med sin Lamborghini. Jeg har opplevd det selv, at i «bilrusen» så enset jeg ikke at denne turen koster flesk i drivstoff. Tror vi er mange som aldri har tenkt på akkurat det, når vi blåser bortover veiene på grensen til et blålys i bakspeilet. Vi blir alle til små gutter som får sitte i en drømmebil, om bare for noen få minutter i livet. Øivind er flink til å oppfylle andres drømmer!

Det er Øivind sitt engasjement i Halden som jeg vil pakke inn i gullbokstaver. Ordet nei tilhører sjeldent denne mannens vokabular. Jeg har aldri opplevd at du har sagt nei, vet at du gjør det samme for mange andre. Da jeg spurte om du ville være konferansier og DJ for Kirkens Bymisjon sitt julearrangement i Brygga kultursal svarte du; – Det er jeg som skal takke for å få lov til å bidra!

Hvordan du klarer alt mellom jobb og familieliv er en gåte. Søvn er nok mangelvare, eller kanskje ikke så nødvendig hos familien Strøm ...? Uansett Øivind, så er ditt bidrag, ikke bare det å sette byen på kartet med dine sprell, men du er en utrolig viktig bidragsyter til et enda varmere og inkluderende Halden.

Takk for vennskap og engasjement!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken