Har ventet 13 år på trygg overgang til sykkel- og gangsti

UTSATT: På riksvei 22 fra veikrysset der Bondebakken møter Iddeveien og i retning Risum synes innsenderen det burde iverksetter ulike trafikksikkerhetstiltak.

UTSATT: På riksvei 22 fra veikrysset der Bondebakken møter Iddeveien og i retning Risum synes innsenderen det burde iverksetter ulike trafikksikkerhetstiltak. Foto:

Av
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

MeningerBeboerne ved Bergsmark ved riksvei 22 har i flere år påpekt nødvendigheten av et gangfelt for å komme over veien for å hente post, og for å benytte gang- og sykkelveien videre opp mot festningen og handlesenteret på Risum.

Gang- og sykkelveien ble ferdig i 2003.

På grunn av den sterke trafikken og med høy hastighet er det umulig å forsere veien, selv med utstrakt hånd. Veien er en av de mest belastede veiene i vårt distrikt som tjener trafikk mot Sverige, og de stadig økende boligfeltene langs Idd.

De store arrangementer i festningen om sommeren burde tilsi at en overgang her er nødvendig.

Nestenulykker er daglig kost, og etter at Bondebakken ble stengt for tyngre kjøretøyer og ikke tillatt for kjøring i retning opp fra Tistedalsveien, er det likevel mange som bryter denne bestemmelsen, særlig ved nattetid.

Men, som det sies, det er ikke skjedd noen ulykke ennå, så vi får se. Jeg trodde respektive myndigheter var for å forebygge. Så dum kan en være.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags