La pensjonistene beholde «lønnsslippen»

FORTSATT PÅ PAPIR: Svein Roald Hansen og Arbeiderpartiet vil la pensjonister fortsatt få pensjonsslippen på papir. De har satt av 10 millioner kroner til dette.

FORTSATT PÅ PAPIR: Svein Roald Hansen og Arbeiderpartiet vil la pensjonister fortsatt få pensjonsslippen på papir. De har satt av 10 millioner kroner til dette. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerArbeiderpartiet mener at de pensjonistene som fortsatt ønsker å få pensjonsslippen på papir, skal kunne få det. Derfor foreslår vi også å bevilge 10 millioner kroner til dette i vårt alternativ til revidert budsjett.

Dessverre sier Høyre, FrP og Venstre nei.

De fleste pensjonister er sikkert fornøyde med å kunne sjekke at pensjonen er gått inn på kontoen i nettbanken. Flere og flere, også eldre, blir fortrolige med ny teknologi og bruker PC, lesebrett og telefon til stadig flere tjenester.

Men de som ikke føler seg trygge i alt dette nye, skal få slippe utryggheten ved at de ikke får pensjonsslippen i den gode, trygge postkassa.

Flertallet skyver saken foran seg ved å kreve en «utredning». Det trengs ingen utredning. Det er bare å spørre pensjonistene og la de som ønsker, få beholde papirslippen. Vanskeligere er det ikke nødvendig å gjøre dette.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags