Gå til sidens hovedinnhold

– Er det rett og slett på tide å legge ned mat- og havnefestivalen?

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Ruslet en liten tur til byen fredag kveld til et sørgelig syn rundt torget og inne på torget, foran senen var det 10 mennesker, rundt omkring var det knapt folk å se, ikke mattelt, nesten ikke boder, generelt et trist syn som har blitt verre og verre for hvert år.

De som arrangerer denne «festen»bør nå snart løfte blikket å se seg litt rundt, det er rett å slett tragisk, med et budsjett til underholdning som ikke kan overstige 5000 kroner så blir det jaggu rett og slett trist.

Har vært på diverse andre byfester bl.a. Lillestrøm, Drammens elvefest Fredrikstad osv, fullt av folk overalt, men de har litt å by på i bl.a underholdning, slik den gamle trebåtfestivalen tildels hadde, nå er det kun noen andrerangs trubadurer som flyr rundt og gauler.

Og Onkel Tuka på Kongens da, men de har man jo hørt 20 ganger før i Halden, så det frister ikke så veldig det heller. Enten må det tas grep her eller legg ned dette tragiske arrangementet. Mulig det kan bli litt flere folk i dag, men har ikke så store trua.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.