Hvorfor kan ikke tog og buss korrespondere?

FRUSTRASJON: – Da toget ankom Halden, valgte jeg å ta taxi istedet for å vente en time og 45 minutter på neste buss. Hvorfor kan ikke bussen som går kl. 19.45, korrespondere med toget, spør innsenderen.

FRUSTRASJON: – Da toget ankom Halden, valgte jeg å ta taxi istedet for å vente en time og 45 minutter på neste buss. Hvorfor kan ikke bussen som går kl. 19.45, korrespondere med toget, spør innsenderen. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerMandag kom jeg hjem til Halden 19.45. Gikk bort til Tollbugata med tung bagasje. Nei, det går ikke buss før 21.30, og da kjører den om sykehuset først!

Jeg resignerer. Jeg har sittet på toget åtte timer og er sliten. Jeg tar taxi. 200 kroner, takk. Vi kom til å kjøre rett bak bussen jeg skulle tatt fra parken kl. 19.45! Bussen kjører med nesten ingen i. Toget kommer inn til byen punktlig. Busstasjonen er et kvartal unna, men kunne vært på samme sted. Tog og buss må korrespondere selvfølgelig. I dette tilfellet lar det seg gjøre, så hvorfor gjør det ikke det?

Og problemet er ikke nytt. Det har vært det samme i mange mange år. Det er tungt å klare seg uten bil. All reklame fra billigsentre er en hån mot dem som må handle på nærbutikk, som koster så mye mer.

Ja, alt en må bære på. Til og fra. Det er virkelig ikke for mye forlangt at tog og buss må korrespondere. La 2017 bli året vi krever samarbeide mellom tog og buss.

Endelig!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags