Gjerdet i strandsonen på Nestangen - 2

KOM IKKE FRAM: Stien forbi Nesbukta sees i forgrunnen. Før gjerdet ble satt opp, ble en traktor og andre ting brukt som sperring.

KOM IKKE FRAM: Stien forbi Nesbukta sees i forgrunnen. Før gjerdet ble satt opp, ble en traktor og andre ting brukt som sperring.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.HA den 20. juli. HA-journalisten skriver: «Der påsto en hyttenabo at eieren av denne fritidseiendommen hadde kløpet hennes søster i armen under en utskjelling da de gikk tur gjennom tunet der. HA har spurt eieren av eiendommen om dette er riktig.» Eieren her omtalt er Inger Hvidsten.

Hun svarer: «Det faller på sin egen urimelighet. De vet utmerket godt at påstanden er usann.»

Hvidsten står ikke til troende, med sitt svadasvar vedrørende hennes oppførsel den 1. april 2016 når min kone og søsteren ble angrepet av begge eierne av Nesbukta. Vi kan snu hennes påstand og tilføye at hvis hukommelsen er så dårlig at hun ikke husker sine handlinger, så kan de begge to bekrefte tildragelsen og hjelpe henne til å huske bedre.

Artikkelen den 18. juli inneholder også en rekke feilaktige påstander fra Hvidstens side, som pynter på saken for henne.

Les HAs saker om striden her!

La meg slå fast:

  • Det er IKKE fastslått at det er «et tun» på Nesbukta, det er heller IKKE fastslått at det er «innmark» (kommunen skal vurdere dette).
  • De eneste som forstyrrer privatlivets fred på Nestangen, er eierne av Nesbukta.
  • Stien de har ryddet, går i stor bue rundt Nesbukta og opp en bratt skrent. Det er ikke et alternativ dersom du er dårlig til bens eller bærer 10 liter ilevann.
  • Det er eierne av Nesbukta som har skapt «konflikten». Øvrige hytteeiere på Nestangen sier «hei» og slår eventuelt av en prat dersom den/de som passeres, ønsker det. Ingen andre steder blir du utskjelt/angrepet og får brev fra advokat med trusler dersom du passerer hytta.
  • Det hevdes også at dette gjelder «noen få hyttenaboer». Det er ikke riktig. Nestangen Hytteierforening som representerer alle hyttene på Nestangen, har kontaktet både eierne og advokat Bjerkholt vedrørende Nesbukta.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken