Se «Sorte Maske» sin første skisse av Torget

SKISSE1: «Sorte Maske» har kastet seg inn i debatten om Torget i Halden og vil levere flere skisser av hvordan Torget kan se ut. Her har han laget et forslag der Torget syd for støtten har fått et nytt bruksformål, mens parkeringsplassene nord for støtten er beholdt.

SKISSE1: «Sorte Maske» har kastet seg inn i debatten om Torget i Halden og vil levere flere skisser av hvordan Torget kan se ut. Her har han laget et forslag der Torget syd for støtten har fått et nytt bruksformål, mens parkeringsplassene nord for støtten er beholdt. Foto:

Av

En anonym haldenser med stor interesse for byutvikling har kastet seg inn i debatten om Torget i Halden.

DEL

MeningerVær hilset!

HA har vært flinke og tatt til orde for å diskutere Torget. Som premie får dere én skisse av mulig design for torget per sak dere skriver.

Den første skissen kommer i dag. Skissene vil tikke inn i mailboksene deres suksessivt i tiden framover.

Min intensjon er å illustrere at det finnes mange svar på hva Torget kan være.

For å finne fram til det må vi tegne skisser. Mange skisser.

Som dagens skisse viser, så treffer man ikke nødvendigvis blink på første forsøk. Så må vi tegne på nytt, med erfaringene fra første skisse om bord.

Vi vil sitte igjen med mange varianter som kan diskuteres. Muligens ligger ikke svaret i noen av dem, men i skjæringspunktet mellom flere av dem. Eller i ingen av dem. Det gjenstår å se.

Dere vil høre fra meg når neste skisse er klar.

Laster avstemning...
Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags