Ikke forsvar dem som forsøker å skjule utsikten til festningen eller Immanuels kirke!

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

InnsendtSverre Stangs «sideblikk» den 7/12-17 var et meget godt innlegg som de fleste av byens innbyggere bør støtte fullt ut! I alle fall gjør undertegnede det.

Hva Sigmundstad mener, er vel ikke engang han selv klar over! Vi vet ikke helt hvem han er og hva han vil, og jeg tror ikke han heller er klar over hvilken flott by han har det privilegiet å bo i!

Kom for all del ikke og forsvar dem som forsøker å skjule utsikten til Fredriksten festning eller Immanuels kirke for oss! Høybyggene som er tenkt bygd på Grønland, blir en sann skamplett på byen vår, og det tror jeg ingen ekte haldenser vil godkjenne.

Selv er jeg en innflytter, men har ofte hevdet at jeg er «mer haldenser enn handensere flest»! Den er byen i mitt hjerte, og der jeg for alltid skal bo.

PROFIL: Hillgund Klavestad

Engasjert innbygger

Hva er så fantastisk med høye bygninger, forresten? Jo, det blir jo plass til flere mennesker på mindre areal, men hva med eventuell brann i en slik bygning? Så vi ikke nettopp tragedien i England og alle som omkom?

Selvfølgelig er jeg klar over at min mening har lite å si i denne sammenheng, men jeg har et klart inntrykk av at jeg ikke står alene i denne saken!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags