Pangstart for Halden Soul kids i Frikirken!

31 barn fylte scenen under den første øvelsen i Halden soul kids!

31 barn fylte scenen under den første øvelsen i Halden soul kids! Foto:

Av
DEL

InnsendtTorsdag 17. januar sa det PANG i Frikirken da det nye barnekoret Halden Soul kids så dagens lys!

31 barn, og sikkert like mange foreldre, strømmet inn i kirken for å få dette med seg. En spent gjeng med unge og voksne ledere tok imot alle som kom, og etter registrering av navn og kontaktinformasjon, satte de i gang å synge. Og som de kunne synge! Her var det masse lyd og sangglede, og ved siden av en nykomponert velkomstsang, ble det øvd på to sanger med bevegelser og masse glede!

Koret er for barn fra 4-10 år, og de vil samles annenhver torsdag. Etter hvert vil barna og familiene bli invitert til middag i forkant av øvelsen for å slippe unna tidsklemma, og heller samles til et hyggelig måltid de slipper å lage selv. Soul kids øver en time, og etter dem kommer neste trinn,Halden Soul children, som er et kortilbud for barn og unge fra 10-16 år. Siste trinn er Halden Soul Teens, ungdommer fra 15 til 20 år.

Disse er også ledere for de yngste. Hovedleder, Lone Bjerke Falch, ønsker flere velkommen i alle korene. "Vår drøm er å fylle kirken med barn og unge gjennom sang og musikk, og vi har alltid plass til flere. Vi synes det er kjempehyggelig at foreldre følger de minste, og vil familien spise middag med oss er jo det ekstra hyggelig. De minste øver jo bare en time etter middag, og da er foreldrene hjertelig velkommen til en kaffekopp og litt hyggelig prat mens de venter.

– Vi ser virkelig fram til en morsom vår der det myldrer av barn og unge i kirken, avslutter Lone.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags