Endelig har HAs redaktør tonet flagg!

ENGASJERT: Hillgund Klavestad.

ENGASJERT: Hillgund Klavestad. Foto:

Av
DEL

MeningerNemlig som Høyres innbitte forsvarer. Dermed har han bevist at jeg hadde rett, når jeg tidligere har hevdet at han forvandlet Halden Arbeiderblad til en Høyreavis! Han hamrer oss motstandere av den politikken som føres, i hodet. Uten tanke på at også de fleste av oss fremdeles leser avisa.

Kanskje til og med noen leser den på nett.

Ikke er jeg alene om å undre meg over Redaktørens mange utspill til forsvar for dem, og går til rasende angrep på oss som våger å protestere. Til å begynne med hevdet han med kraft at «han, og avisa skulle holde et skarpt øye med makta», men da var det jo andre som satt med den ...

Hvilken hensikt hadde forresten avisa med å ta opp igjen disse påstandene om at Svein Olaussen ble vraket fra Aps liste? Og det siste dagen av valget! Det kan bare ha vært en hensikt, og det betegner jeg som ren sjikane av, ikke bare en politiker, men som et menneske, og det er alvorlig!

Nå har jo Svein Olaussen avsannet de påstandene, og etter valgseieren til Pensjonistpartiet å dømme, ser det ut som om våre velgere likevel ikke har har latt seg lure. Heller ikke det at Hr Offenberg bruker storslegga når han (mot sin vilje) stiller sin redsel for Svein Olaussen til skue, og man kan undre seg på hva grunnen er. «Hele byen har jo vært hans lydige slaver» etter sigende, og jeg synes det er merkelig at haldenserne finner seg i å bli betraktet som umælende dyr i forhold til ham.

Pensjonistpartiet fikk en enestående oppslutning i år, men det var Nils Sagstuen og Per Kristian Dahl som tok initiativet, og lyktes. Svein Olaussen har altså aldri startet noe pensjonistparti, som jo også er blitt hevdet. Det såg dagen lys i 1995, og ble stiftet av Ivar Nygård og undertegnede. Det har siden vært i mer og mindre virksomhet.

«Noen» burde stå frem og be om unnskyldning for ufine metoder i denne saken, men det er lite trolig. Men svar meg på hvem som egentlig er blitt vraket?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags