Høyre vil utvide Tistedalshallen

Fredrik Holm

Fredrik Holm

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Høyre er opptatt av idretten. Alle er enige i at idretten er en av de de viktigste arenaene for å styrke både psykisk og fysisk helse, samtidig som det styrket inkludering og fellesskapet. Idretten er landets kanskje viktigste integreringsarena.

I Halden er vi heldige å ha stort og engasjert idrettsmiljø som bruker titusenvis av dugnadstimer på å gi barn og unge glede gjennom idrett. Alle foreldre som dedikerer sin tid til barn og unge er virkelige hverdagshelter.

På minussiden mangler vi plass til alle som ønsker å drive med en hallidrett. Det er stort press på de gymsalene vi har og de er små og dårlig egnet. Dette er en av grunnene til at vi er så opptatt av å gjennomføre Os-prosjektet. Dette vil bli en arena for gode skoleopplevelser, samlinger på tvers av bakgrunn etter skoletid og idrettsopplevelser.

Dette vil være en god løsning på kort sikt, men i et mellomlangt perspektiv trenger vi enda mer plass. Heldigvis har vi idrettslag som er enda mer opptatt av dette enn oss og allerede har begynt å planlegge hvordan vi kan øke hallkapasiteten i Halden.

Så fort vi er ferdige med det politiske arbeidet rundt Os-prosjektet, vil Høyre jobbe for å utvide Tistedalshallen. En utvidelse av Tistedalshallen alene vil ikke være tilstrekkelig, akkurat som Os Arena alene ikke vil være nok. Dette er noe også idrettsrådet alene har pekt på. De har også lagt opp en prioritering hvor vi i første rekke skal gjøre oss ferdig på Os og deretter utvide Tistedalshallen. Dette er ikke konkurrerende prosjekter. Begge er viktige.

Jo raskere vi kommer i gang med Os, jo fortere vil Høyre sette inn støtet for en utvidelse av Tistedalshallen.

Artikkeltags