Gå til sidens hovedinnhold

- Ufint av Øystein Karlsen

Artikkelen er over 5 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Lørdag 19.12.2015 var min kone og jeg sammen med venner for å høre på Folk i Halden i Brygga Kultursal. Jeg er engasjert og er ikke redd for å si mine meninger, sikkert på både godt og vondt. Derimot har jeg aldri skrevet i Fritt Ord i Halden Arbeiderblad, til tross for at jeg har mange meninger. Men nå føler jeg at jeg må!

Folk i Halden er et flott tradisjonsrikt arrangement som våre dyktige musikere i Halden arrangerer til inntekt for Frelsesarmeen. Lørdagskvelden med Folk i Halden i år ble litt annerledes, det ble en kveld med personangrep fra konferansier Øystein Karlsen mot Thor Edquist og tildels programleder i TV2, Katrine Moholt, under hele arrangementet. Jeg vet ikke hvem som er arkitekten bak disse personangrepene, men planlagt var det i hvert fall. Vi kan alle være uenige om hvordan byen skal styres, men at man går til personangrep til de grader som det ble gjort denne kvelden, er å gå langt over streken. Og jeg vet det er mange med meg som reagerte kraftig på disse personangrepene som kom fra konferansier Karlsen mot Thor Edquist.

Ordføreren er ikke personlig ansvarlig for de kutt som må gjøres i Halden, dette vet også Øystein Karlsen meget godt. Jeg vet at Thor Edquist gjør alt han kan for å løfte vår flotte by positivt i alle sammenhenger han representerer Halden som vår ordfører. Han er en synlig og inkluderende ordfører.

Jeg synes at personangrepene som ble framført av Øystein Karlsen under Folk i Halden bør beklages både av Øystein Karlsen selv og arrangørene av Folk i Halden. Det flotte arrangementet som Folk i Halden er, bør ikke være kjent med et slikt personangrep.

En riktig god jul og et godt nytt år!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.