Farlig skolevei på Fagerholt

Det er vanskelig å krysse skoleveien på Fagerholt. Foto: PRIVAT

Det er vanskelig å krysse skoleveien på Fagerholt. Foto: PRIVAT Foto:

Av
DEL

FRITT ORDJeg har barnebarn på Fagerholt som kommer med skolebussen daglig, men skoleveien er ikke trygg nok. 3.- klassingen vår skal krysse den Blå Grønneveien etter avstigning med buss fra Halden. Hver gang jeg passerer dette stedet har jeg all grunn for å bekymret, fortvilet , sårbar og sint.

I dag tirsdag 6/11 er det "farmordag" og jeg vill møte jenta mi. Jeg var den første bilen som kom for å hente. I alt fem biler ventet på elevene sine med skolebussen. Hvorfor det tenkte jeg?? Tenker de det samme som meg.

I mens kom en trailer med henger fra Pukkverket ved Idd og biler passerte uten vitende om at her er et busstoppested for blant annet skoleelever. Jeg tok noen bilder jeg ønsker å publisere.Når jeg ser den hardt belastet og uoversiktlige veien som må krysses av min 3.- klassing fra sin skolevei, har jeg, foreldre og foresatte all grunn til å være bekymret hele skoleåret igjennom.

Noe må gjøres NÅ før det skjer en ulykke i den kurvete svingen på Fagerholt der bilister tar seg heller god fart for å komme opp bakken enn å bremse ned ved stoppestedet.

Et gangfelt må til, et skilt savnes som viser "Barn på skoleveien" og et skilt som viser nedsatt hastighet for bilførere. Dette er mitt største Rop om hjelp.

Jeg spurte de andre ventende foresatte om de hadde den samme bekymringen som meg. Helt klart den er felles for oss alle, og som ønsker en Trykk skolevei for barna og barnebarna våre, for ingen har vi noen å miste. Barna er vår fremtid, skolen skal være trygg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags