For sent?

Av
DEL

LeserbrevKort oppsummering:

Opprinnelig var stor-hallen/ idrettsarena planlagt på Remmen. Etter innspill fra noen arkitekter ble den så vurdert bygget i byen isteden. Os barneskole hadde behov for heis og oppgradering.

Det var starten. 

Så har det ballet på seg. Ballet alvorlig på seg. Så mye at ganske mange mener det rett og slett ikke er plass til alt sammen på Os. Og at det tevil gå på alvorlig og uakseptabel bekostning av de minste barna.

Det som i din tid ble vist frem i den nedlagte bokhandelen var noe helt annet enn det flertallet av politikerne mener er riktig å bygge nå. En ikke uvesentlig forskjell er også at Os skole inntil nå nylig har inngått som sentral del i prosjektet.

Innbyggerne (folk) er enda ikke gitt noen formell anledning av Halden kommune til å si sin mening om det flertallet av politikerne nå mener bør skje på Os.

Men at folk ikke har respondert på planene om det største prosjektet i byen i manns minne, er en underlig tolkning og opplevelse av virkeligheten. Det er ingen lokal sak i nyere tid, som har hatt flere avis-sider, mer respons eller mer handtering i sosiale medier enn Os-saken.

Selvfølgelig er det ikke det. Spesielt ikke etter at formannskapet «vedtok» å rive Os skole. Der feilvurderte nok disse politikerne sitt publikum alvorlig. Dette er rett og slett ikke gangbar politikk i Halden.

Et politisk hovedutvalg skal etter planen den 19.mars behandle og legge ut på høring et reguleringsforslag som skal gjøre det mulig å rive Os skole, og bygge det som et arktrktkontor på oppdrag har utarbeidet for formannskapet. Som er grundig publisert i avisa og på kommunens hjemmeside.

Så da folkens - har vi den første anledningen til å formelt sende inn til kommunen, og si hva vi synes om dette. Alle som vil, og har en mening om dette. Gjør det!

Erlend Eng Kristiansen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags