"Let´s talk about love!"

Slik lyder det i en gammel pop-låt. "La oss snakke om kjærlighet!" Ja, la oss snakke om kjærligheten Dagfinn Stærk.

La oss snakke om den virkelige kjærligheten, den fullkomne kjærligheten.

Du og jeg har forskjellig syn på hvordan den skal fremstå. Hvorfor kan man ikke elske den man vil, så lenge man ikke gjør noe straffbart? Det er da ikke straffbart å ønske å leve med den man elsker her i livet,ha tro på et godt liv i ekteskap. Det som er straffbart er mobbing.

PROFIL: Sylvia Cathrine Aasengen Jensen

 

Noen ganger går det opp for meg hvor viktig det er å ha ytringsfriheten. Spesielt nå... Verdier som jeg føler ikke er i dine ord Dagfinn er raushet og respekt for andre, hvor er de?

Du driver nå med dine ord å utestenge eller rett og slett mobbe veldig mange. Mobbing Dagfinn er "gjentatt negativ, sårende eller ondsinnet” atferd fra en eller flere rettet mot andre. Jeg tillater meg å være uenig i dine uttalelser om at at det er "unaturlig at to av samme kjønn får gifte seg."

Hvilken rett har er du eller andre til å bestemme hvem man vil elske, eller få barn med? Det må man da få bestemme selv.

Siterer Jesus jeg... Ikke vær ute etter å finne feil.  "Slutt med å dømme, for at dere ikke skal bli dømt selv. For med den dom dere dømmer med, skal dere selv bli dømt."

Smart mann han Jesus.