Takk til Edquist og det utgående flertallet i Halden kommunestyre

NY SAMMENSETNING: Birger Braadland håper det nye kommunestyret klarer å jobbe sammen til tross for at det er mange som skal være enige for å få til noe.

NY SAMMENSETNING: Birger Braadland håper det nye kommunestyret klarer å jobbe sammen til tross for at det er mange som skal være enige for å få til noe. Foto:

Av
DEL

MeningerVi har ikke alltid vært enige, men som en av kritikerne vil jeg likevel takke dere for med litt hump og risting ble Haldenskuta trukket av grunn.

Nå skal et nytt og farverikt følge overta styringen med en omfattende ønskekonsert:

Det blir å forene folkemusikk, salmer og rød rock. Helt naturlig anmeldt av vår alltid omfangsrike musikk- og politikkanmelder i fredagens HA.

Så får vi se om rådmannen holder ut en hel periode, om ekstra formueskatt senkes som planlagt, om det klønete Viken-prosjektet skrotes eller selv skroter dagens regjering, og ikke minst om det nye kommunestyret kan overraske positivt.

Det avgjør om vår lille by klarer å hevde seg i tiden framover uansett nivå eller region som velges.

Allerede mandag bør Halden fortelle Glomma-regionen at vi ønsker en rask, direkte toglinje til Oslo og Gøteborg. Det går ikke an å sutre etterpå hvis vi ikke sier fra høyt og tydelig når saken er til høring.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags