Nå er Senterpartifesten i gang i Aremark

Alf Ulven, født 1960, investor, Høyre.

Alf Ulven, født 1960, investor, Høyre. Foto:

Av
DEL

MeningerI Aremark styrer vi mot et underskudd for 2019. Den økonomiske situasjonen er kritisk og vanskelig. Vi innfører blant annet vikarstopp og avlyser en etterlengtet skitur for barna i kommunen. Politikerne forventer at de ansatte er lojale og gjør sitt beste innenfor begrensede økonomiske rammer. Vi reduserer tjenestetilbudet som følge av den økonomiske utviklingen.

Med denne situasjonen som bakteppe vil Senterpartiet og KrF i det første kommunestyremøtet etter valget vedta å skulle økte politikergodtgjørelser fremover. Det mener vi i Aremark Høyre viser svært dårlig dømmekraft. Dette vil Aremark Høyre gå imot og samtidig arbeide aktivt for å redusere politikergodtgjørelse i Aremark. For en kommune som Aremark hvor det å holde seg med en heltids ordfører koster hver skattebetaler i kommunen 960 kroner, er det direkte umusikalsk å øke kostnadene til politikergodtgjørelser ytterligere.

Aremark Høyre gikk til valg på at Aremark skulle bestå som egen kommune da vi mener det er den beste løsningen for Aremark i forhold til barnehage, skole og eldreomsorg. Det krever imidlertid måtehold og stort fokus på modernisering og effektivisering av kommunen for at vi skal evne å tilby gode tjenester.

Å starte en ny periode med å øke avlønning til politikere i de første beslutningssakene mener vi er den dårligste beslutningen det nye kommunestyret kan ta. Vi som politikere må gå foran og vise vei, riktig vei. Det blir helt feil at alle ansatte må jobbe mer for samme lønn, vi reduserer vedlikehold og tjenestetilbud og sender regningen til innbyggerne i form av økte avgifter og skatter for at politikerne skal få mer betalt.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags