Aremark er en kommune for fremtiden!

Av

Denne valgkampen er viktig, den er viktig fordi velgerne i Aremark skal bestemme hvilken kommune vi skal ha fremover. Jeg har tro på Aremark, jeg har tro på at bygda vår kan være en sterk kommune fremover.

DEL

LeserbrevÅrsaken til det er at samfunnet er i endring.
Vi har fantastisk mye å tilby i Aremark. VI har vakre omgivelser, vi kan tilby store og små fantastiske naturopplevelser, mulighet for spennende boligtomter, gode oppvekstsvilkår og et trygt lokalsamfunn. Dette tror jeg er tilbud som bare blir viktigere fremover.
Samtidig ser vi en rivende teknologisk utvikling.
Stadig flere har en arbeidshverdag hvor man ved hjelp av teknologi ikke trenger å være fysisk på arbeidsplassen hver dag. Dette tror jeg vi vil se mer av fremover. Det er et mulighetsrom for Aremark. For på den måten kan flere bo i kommunen vår samtidig som de har sitt arbeid et annet sted.
Fremover må vi arbeide ekstra hardt for å sikre at alle innbyggere har tilgang til en god mobildekning, og mulighet for bredbånd. Vi må arbeide for fullføring og utvikling av vann og avløpsmuligheter, av praktiske og miljømessige hensyn. På den måten kan vi snu utviklingen slik at flere ønsker å flytte til Aremark og færre ønsker å flytte fra kommunen vår.
Dette vil også hjelpe oss å sikre at vi fortsatt kan ha en spredt bosetning i Aremark. Det er verdifullt og noe vi må arbeide for å beholde.
Hvis vi skal lykkes i Aremark må vi ikke være redde for de som vil skape noe nytt. De som ser nye ideer og som har et engasjement for det som skjer i vår kommune. Jeg ønsker å bidra til at vi har en kommune som ønsker nye ideer velkommen, som sier JA så ofte som mulig og hvor vi sammen kan gi muligheter for å skape nye spennende arbeidsplasser. På den måten får vi en levende bygd også i fremtiden.
Jeg stiller for første gang til valg i år. Jeg har valgt å stille som kandidat for Høyre fordi det er på tide at vi får fart på Aremark. Sammen kan vi skape en kommune for fremtiden!
Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags