Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Spesialister på flis og mur i mer enn 30 år

Annonse fra Bo’s Flissalg AS

Det begynte med murarbeid som hovedgeskjeft for 30 år siden. Så ble fliser en del av bedriften. Kunden står i fokus hos den lokale bedriften, og har en trofast kundebase, hvor mange har vært med siden oppstart.

Adresse
Aremarkveien 42, 1792 Tistedal

Åpningstider
Tirsdag og torsdag: 12:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 14:00

Med over 30 års erfaring innen mur- og flisbransjen, har Bo’s Flissalg AS fulgt bransjeutviklingen over tid. De har gradvis bygget opp sin kompetanse. I dag er flis blitt den lokale bedriftens spesialfelt. De har vedlikeholdt kompetansen på mur, og den vil alltid ligge som grunnlag for arbeidet de utfører. Den dag i dag utfører de fremdeles oppdrag knyttet til mur og puss.

– Vi har bred erfaring og et kontinuerlig fokus på å gjøre våre kunder tilfreds. Vi ønsker å være det foretrukne valget for alle som ønsker flisarbeider utført i Halden og omegn, sier Bo Skammelsrud, daglig leder.

Han har 33 års erfaring fra håndverksbransjen. I 1992 startet han Bo’s Flissalg AS, og det var da han bestemte seg for å satse på flis. Nå har bedriften jobbet med flis i mer enn 20 år, og de kjenner bransjen og leverandørene svært godt.

Mesteparten av kundemassen holder til i Halden, men de har hele Østfold som nedslagsfelt. Opp gjennom årene har de utført en rekke varierte oppdrag, både fra private og kommunen.

Bo’s Flissalg AS er en liten, lokal bedrift som kjenner sine kunder og gir personlig oppfølging i stor grad. Kundene vet at de ikke er langt unna, og at de er lett tilgjengelig dersom noe må fikses eller rettes opp i. Her jobbes det etter prinsippet om du skal kunne møte kundene på butikken med rak rygg. Dermed er det best å sørge for at jobben gjøres skikkelig.

– Vi har både første,-annen- og tredjegenerasjons kunder, og det gjør oss svært stolte at kundene våre anbefaler oss videre til venner og familie. Det tar vi som et tegn på de er fornøyd med arbeidet som er utført, og samarbeidet vi har hatt, sier Skammelsrud fornøyd. 

Bo Skammelsrud har drevet med flis og mur i over 30 år. Han forteller at store fliser er meget populært, og at trenden ikke ser ut til å forsvinne med det første.

Tar gjerne imot en utfordring

Flisespesialisten påtar seg oppdrag av alle slag, uavhengig av omfang og vanskelighetsgrad. De legger flis både inne og ute, og kommer gjerne med tips om spennende bruksområder for sine produkter. Selv om prosjektet kan virke utfordrende, påtar de seg gjerne oppdraget, og finner en god løsning. Det viktigste er at du som kunde får det som du vil og blir fornøyd.

– Vår lange erfaring er en trygghet for våre kunder, og vi jobber kontinuerlig for å fremstå som en seriøs, kompetent og pålitelig aktør på vårt felt, understreker han.

Oppdragene de påtar seg inkluderer renovering, rehabilitering og nybygg. Ingen oppdrag er for små eller for store. Med mer enn 20 år i bransjen, sitter de på bred og allsidig erfaring.

– Vi har jobbet med en rekke varierte prosjekter. Dette gjør oss i stand til å se løsninger, og vi tar gjerne imot utfordringer og utradisjonelle prosjekter, sier Skammelsrud.

Han legger til at de jobber etter prinsippet om at enhver utført jobb skal kunne føre til en ny jobb. De yter maksimalt for at hver kunde skal være fornøyd med jobben de leverer.

– Det er naturligvis viktig å sikre seg det første oppdraget for en ny kunde, men det er når kunden kontakter deg igjen når de har behov for håndverker, at du vet du har gjort noe rett, forteller Skammelsrud.

Den drevne mur- og flishåndverkeren understreker viktigheten av å bruke en pålitelig og erfaren aktør når du skal ha et oppdrag utført. 

Vi gir oss ikke før du er fornøyd

Bo's Flissalg AS

Alt på ett sted

Alle som starter med et oppussingsprosjekt ønsker at ting skal gjøres så enkelt som mulig. Hos Bo’s Flissalg AS finner du alt du trenger på ett sted. De hjelper deg med alt fra valg av fliser til flislegging.

Showrommet har en rekke utstillinger med fliser og utstyr. Her er det en rekke flotte modeller å velge mellom, i mange størrelser, farger og varianter: Marmor, granitt, skifer og sement.

Du kan få flisene i dekor, mosaikk, storformat, selvbærende og frostsikre. Her er det et bredt utvalg for veranda, terrasse, gulv, gang, stue, kjøkken og bad.

Eget lager og utsalg bidrar til at prosessen blir enda enklere. Ikke bare kan du hente inspirasjon og få gode råd om rett flisvalg; du har også rask tilgang på det du ønsker deg av fliser.

Bo’s Flissalg AS påtar seg også jobben som koordinator av hele prosjektet. De henter inn håndverkere fra andre fagfelt når det behov. Etter mange år har de bygd seg opp et solid nettverk av dyktige samarbeidspartnere. Dette er lokale og solide håndverkere de har jobbet med i mange år, og som leverer arbeid av en kvalitet de selv kan stå inne for.

Ønsker du å legge flisene selv, hjelper de deg gjerne med rett valg, og bistår med veiledning og råd om flislegging.

Fliseleverandørene er også nøye utvalgt. På den måten kan de tilby sine kunder fliser av høy kvalitet. 

Bo Skammelsrud har lagt noen tusen fliser siden han startet i bransjen.

Jo større, jo bedre

Etter så mange år i bransjen, er det ikke til å unngå at Skammelsrud har sett trender komme og forsvinne. Den erfarne håndverkeren forteller at nå er det populært med store fliser på badet.

– Store fliser gir boligen et stilrent og moderne uttrykk, og en herlig følelse av hverdagsluksus. Populariteten ser ikke ut til å avta, sier Skammelsrud.

Store fliser har en størrelse på 60x60 cm. Større fliser kalles storformatfliser. Bo’s Flissalg AS leverer fliser med lengder på både 120 og 300 cm. Fliser med store formater egner seg like godt på vegger som på gulv.

Fliser i store format får dessuten baderommet til å fremstå større. Avlange fliser kan gi en illusjon av at rommet er lengre enn det som er realiteten. Bruk dem på gulvet for å gi følelsen av en større gulvflate, eller på veggen for opplevelsen av økt takhøyde.

Bo’s Flissalg AS har kunder som har fulgt dem siden oppstarten, og gjennom generasjoner. Det er det lov å være stolt av. Nå ser de frem til å vedlikeholde det gode forholdet med eksisterende kunder, samtidig som de alltid ønsker å nye kunder velkommen! 

6 ting å tenke på når du skal velge flis

Fliser gir deg uendelig med muligheter, og det er bare fantasien som setter grenser for deres bruksområder. Her får du noen tips til hva du bør tenke over under planleggingen.

1. Hvor skal flisene ligge?
Fliser kan legges må de aller fleste flater, men det er ikke alle typer fliser som passer overalt. Tenk over hvilke begrensninger som kan finnes knyttet til de ulike stedene der du ønsker å legge flis. Som regel vil det lønne seg å rådføre seg med en spesialist før man tar de endelige valgene.

2. Små eller store fliser?
Store fliser passer i alle rom. Flisene krever lite fugemasse, noe som gjerne gir et mer stilrent resultat, men samtidig er mer hygienisk og enklere å holde rent. Skal du legge store fliser på badegulvet, må du imidlertid også ta hensyn til regelverket vedrørende fall til sluket. Det finnes færre praktiske begrensninger knyttet til små fliser. Mange velger små fliser i dusjsonen, eller en kombinasjon av både små og store fliser.

3. I hvilken grad vil flisene utsettes for slitasje?
Fliser som skal ligge på gulv utsettes naturlig nok for en hel del slitasje. Dersom flisene ligger i gang eller utendørs, vil belastningen være ekstra stor, i form av skitt, grus og lignende. Da er det viktig å velge en robust flis som tåler støt og andre påkjenninger. Skal flisene derimot på en stuevegg eller annen vegg, vil ikke påkjenningene være like store. Da kan man fint gå for en veggflis, noe som gjerne vil være et rimeligere alternativ.

4. Vil flisene utsettes for mye vann og fukt?
Baderommet og utendørs er områder der flisene er spesielt utsatt for fukt og utfordringer knyttet til vær og temperaturer. Velg derfor en frostsikker flis, for et holdbart resultat. Frostsikre fliser har lavt vannoppsug, nettopp for at de skal tåle svingninger i temperatur.

5. Velg løsninger du vil trives med

Fliser kan oppleves som permanent og tungvint å skifte ut, og det kan derfor virke tryggere å velge en nøytral løsning som ikke går av moten med det første. Husk allikevel på at det er du som skal bo i ditt hjem, og velg de løsningene du ønsker deg og vil trives med. Ikke vær redd for å velge unike løsninger, og utnytte de mulighetene fliser kan by på. En kontrastvegg i flis eller innslag av mosaikk- og dekorflis gir hjemmet et mer spennende uttrykk.

6. Planlegging er essensielt
Uansett hvor du skal legge flis, vil god planlegging øke sjansen for et godt resultat som du vil bli fornøyd med i lengden. Hent tidlig inn en dyktig håndverker som kan hjelpe deg med alle valg og spørsmål du måtte ha underveis. Selv om det er flott å innrede etter egen smak, kan det være greit å tenke litt fremover ved valg av farger og former. Husk at farger og kontraster også kan tilføres gjennom artikler som er lettere å skifte ut.

Bo's Flissalg AS

• Bo’s Flissalg er en frittstående håndverksbedrift – med eget utsalg – som har levert arbeider av høy kvalitet siden 1985.
• Kundene våre er privatkunder og offentlige aktører, men vi jobber også mye med renommerte byggmestere fra både Halden og Østfold for øvrig.
• Bedriften er liten, men effektiv, noe som kommer deg som kunde til gode!
• Bo’s Flissalg har mange år med erfaring innen murer- og flisfaget som håndverker. Det er dette vi har spesialisert oss på.
• Hos oss treffer du kvalifisert arbeidskraft med godt rykte som en pålitelig og seriøs aktør.
• Vi har enkelte kunder som har brukt våre tjenester i tre generasjoner, og for oss er dette sterke signaler på at vi har gjort noe riktig.
• Det er deg som kunde vi lever av, og vi strekker oss langt for at du skal få det akkurat som du vil!
• I større prosjekter tar vi ofte rollen som byggeleder, og tar gjerne jobben med å koordinere med andre håndverkere som snekker, rørlegger og elektriker.
• Sammen utformer vi løsninger etter dine ønsker og mål, basert på kvalitetsfliser fra anerkjente leverandører.

Redaksjonen i Halden Arbeiderblad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet