Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Din lokale totalleverandør av håndverktjenester

Annonse fra Mesterbygg Halden AS

Mesterbygg Halden as har sine røtter tilbake til 1969, og tilbyr alt innen tradisjonelt tømrer- og snekkerarbeid. Firmaets styrke er dyktige håndverkere med lang fartstid i yrket og bred erfaring.

Adresse
Braveien 85, 1784 Halden

Åpningstider
Mandag – fredag: 07:00 – 15:30

– Vi er en totalleverandør av alle håndverkertjenester, og påtar oss alle jobber, både små og store, sier Thorgeir Terjeson, daglig leder.

Historien om Mesterbygg Halden as startet allerede i 1969.  I år feirer de 25-årsjubileum som aksjeselskap. Bedriften 15 ansatte, med en gjennomsnittlig fartstid på rundt 18 år. 

Roy Antonsen begynte som læregutt i bedriften i 1986, og feirer nå 32 år i tjenesten.

– Jeg trives veldig godt, og det har vært mange fine år. Det er jo en grunn til at jeg ikke har byttet jobb, sier Antonsen med et smil.

Han forteller at det beste med jobben har vært å få jobbe med hendene og være med å skape noe. Etter mange år ute i felten, har han nå flyttet mer eller mindre inn på kontoret.

– Jeg er fortsatt litt ute på oppdrag, men håndterer mye papirarbeid og følger opp de jobbene vi har, sier Antonsen.

Også de yngre blir ivaretatt hos Mesterbygg Halden as. De satser på lærlinger, og har i dag to stykker.

– Vi har alltid satset på lærlinger, og de fleste får tilbud om fast ansettelse etter endt læretid. Lærlinger er også positivt for oss, siden vi får lært dem opp til å bli gode snekkere og de får en forståelse for hva vi står for. Gode snekkere vokser ikke på trær, så dette er en utmerket måte å få det på, forteller Terjeson.

Arbeidsdagen tilrettelegges for lærlingene på en slik måte at de får nye utfordringer og ansvar samtidig som kompetansen og kunnskapen hos den enkelte lærlingen vokser. Bedriften mener også at det er viktig å få unge mennesker tidlig inn i arbeidslivet. Dette øker sjansen for at de fortsetter i yrket i mange år. 

Roy Antonsen, som har jobbet i Mesterbygg Halden as i 32 år, og Bjørn Berg (f.v.) går gjennom tegninger for neste prosjekt.

En komplett leverandør

Mesterbygg Halden as tilbyr alt innen tradisjonelt tømrer- og snekkerarbeid i Halden og omegn. De utfører oppdrag for privatmarkedet, samt profesjonelle oppdragsgivere. Deres styrke er lang erfaring, konkurransedyktige priser og et solid navn. I tillegg samarbeider de med dyktige underleverandører slik at jobbene blir utført korrekt og smidig. 

– Så må vi trekke frem våre hyggelige, stabile og dyktige håndverkere. De har god kompetanse og lang erfaring i bransjen. Dermed kan vi påta oss alle mulige oppdrag, sier Terjeson.

Oppdragene er mange og varierte: Fra å bygge hus til å legge om tak, til rehabilitering, tilbygg, hytter, oppussing og baderomsprosjekter. Gutta hos Mesterbygg Halden as har vært med på det meste.

Terjeson ser også at flere og flere velger å sette vekk arbeidet til profesjonelle. Fritiden er viktig for de aller fleste av oss, og ved å bruke Mesterbygg Halden as, er du sikret kvalitetsarbeid som er utført av en godkjent håndverker.

Mesterbygg Halden as er også medlem av Byggmesterforbundet og har sentral godkjenning, som er et kvalitetsstempel for seriøsitet i byggebransjen. De er også godkjent lærebedrift, innehar våtromssertifikat og er medlem av Startbank. De ansatte oppdateres jevnlig, og følger de forskrifter som gjelder til enhver tid. 

Vårt mål er alltid å levere det vi har lovet kunden

Mesterbygg Halden AS

I full gang med arbeidsdagen! Christian Andresen, Ole Markus Snopestad, Roy Antonsen og Jostein Smetana (f.v).

Prisbelønnet arbeid

Arbeidet som utføres av Mesterbygg Halden as verdsettes ikke bare av fornøyde kunder. I 2017 ble de nominert med to prosjekter da Byggeskikkprisen skulle deles ut. En byggeskikkpris er en pris som hvert år tildeles byggverk og bygde omgivelser som gjennom utførelse, materialbruk, utforming og samspill med sted og miljø kan bidra til å heve, fornye og utvikle den allmenne byggeskikk.

Mesterbygg Halden as fikk diplom for gjenoppbyggingen av brannskadet hus i Kullveien 3. Den vakre sveitservillaen ble gjenoppbygd slik den var for 100 år siden.

– Det var en verneverdig bygning, men vi hadde erfaringen og kunnskapen som måtte til. Boligen ble satt tilbake i ny stand. Vi måtte jo ta forbehold om dagens forskrifter, men beholdt den gamle stilen. Det var et spennende prosjekt, forteller Terjeson. Som legger til at nominasjonen kom overraskende på alle i bedriften, men at de var meget fornøyd. 

Hos Mesterbygg Halden as står både kunder og ansatte i fokus. Terjeson forteller at de stiller høye krav til seg selv når det kommer til utførelse av arbeid.

– Halden er en liten by, og det er nok viktig å stille enda høyere krav til seriøsitet enn i større byer. Vi er veldig avhengig av å fremstå som ordentlige og ryddige. Vi har jobbet hardt for å oppnå det gode ryktet vårt, slår Terjeson fast.

Som forteller videre at trivsel på arbeidsplassen er like viktig. Mesterbygg Halden as er et hyggelig og sosialt sted å jobbe.

– Vi har vel ikke  hatt noen som har sluttet hos oss for å gå til et annet byggemesterfirma de siste 15 årene minst. De som forlater oss, starter enten opp eget firma eller bytter bransje, sier han.

I snart 50 år har Mesterbygg Halden as bygd for den lokale utviklingen. Det er en tradisjon de akter å opprettholde i mange år fremover.  

Roy Antonsen viser fornøyd frem sveitservillaen i Kullveien 3, som Mesterbygg Halden as mottok Byggeskikkprisen for i 2017.

Mesterbygg Halden AS

• Mesterbygg Halden as har sine røtter tilbake til 1969.
• I dag drives bedriften av Thorgeir Terjeson, samt ansatte gjennom mange år.
• Vi er per i dag 15 ansatte og våre håndverkere har bred erfaring og en gjennomsnittlig fartstid på 18 år.
• Vi utfører oppdrag for privatmarkedet, samt profesjonelle oppdragsgivere.
• Vår bedrift fremstår som en totalleverandør på alle håndverkertjenester, slik at våre kunder raskt og smidig får utført sine oppdrag.
• Vi legger vekt på å bygge opp et godt tillitsforhold til våre oppdragsgivere og tilstreber oss å overholde avtaler.
• Vår styrke er at vi har hyggelige, stabile og dyktige håndverkere med god kompetanse og lang erfaring i bransjen.
• Kontakt oss, vi stiller opp og finner veien videre i prosjektet enten det er stort eller lite.
• Mesterbygg Halden as er medlem i Byggmesterforbundet, har sentral godkjenning, er godkjent lærebedrift, innehar våtromssertifikat og er medlem av Startbank, som er et kvalitetsstempel for seriøsitet i byggebransjen.
• Vi oppdaterer oss jevnlig og følger de forskrifter som til enhver tid er gjeldene.

Vi tilbyr følgende tjenester

Nybygg • Restaurering • Påbygg • Hytter • Samarbeid med arkitekter i Halden • Bad • Formidling av kontakt angående tegninger og byggesøknader • Oppussing • Totalentreprise 

Redaksjonen i Halden Arbeiderblad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet