BYGGMAGASINET

Oppdragene har strømmet på!

Etter å ha jobbet i mer enn 20 år for andre, tenkte Knut-Fredrik Grimsøen det var på tide å realisere drømmen om å starte for seg selv. Et år senere kan han vise frem flere referanseprosjekter, positive tilbakemeldinger og en kalender som er fullbooket langt frem i tid!

ANNONSØRINNHOLD FRA

Grimsøen Entreprenør AS

I januar 2020 etablerte Knut-Fredrik firmaet Grimsøen Entreprenør AS, kun noen måneder før myndighetene innførte de første nasjonale korona-tiltakene.

For mange kunne nok dette gitt grunn til bekymring, men Knut-Fredrik har all grunn til å være fornøyd med beslutningen. Oppdragsgrafen pekte kun én vei – og det var oppover!

Nå er han fullbooket flere måneder frem i tid, og mener dette skyldes kvalitet i arbeidet og godt humør.

– Kvalitet i det man leverer og at man gjerne er blid er nok en god resept. Samtidig må jeg understreke at jeg anser meg som heldig som får lov til å jobbe med så hyggelige kunder, smiler Knut-Fredrik.

Han har mer enn 20 års erfaring fra anleggsbransjen, hvorav flere som rørlegger. Han har jobbet litt i kommunen, men mest i privat sektor.

"Kvalitet i arbeidet og godt humør er resepten på suksess."

Knut-Fredrik Grimsøen

Over all forventning

Opprinnelig startet firmaet som et enkelpersonforetak som Knut-Fredrik drev utenom hovedjobben. Etter hvert ble oppdragsmengden så stor at han valgte å slutte i sin faste jobb og satse hundre prosent på eget firma.

Hovedandelen av oppdragene er i Halden og Skjeberg-området, og Knut-Fredrik leverer tjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. I tillegg kommer en rekke oppdrag knyttet opp mot kommunal- og fylkeskommunal sektor.

Tjenestetilbudet inkluderer produkter knyttet til utendørsgrunnarbeid, vann og avløp, tomtegraving, støttemurer og utenomhusarbeider.

– Jeg fikser tette kloakkrør, ordner opp i vannlekkasjer, kobler fra septiktanker, drenerer og rehabiliterer vannledningsnett i forbindelse med fornyelse av vann- og avløpsanlegg, smiler den drevne rørleggeren.

Knut-Fredrik legger til at han også påtar seg jobben som totalentrepriser, hvor han samarbeider med blant annet Byggmester Bjørn Larsen Eftf. AS og Cowi AS.

Grimsøen Entreprenør AS

  • Firmaet ble etablert i januar 2020.

  • Vi leverer tjenester innen utendørsgrunnarbeid, vann og avløp, tomtegraving, støttemurer og utenomhusarbeider.

  • Daglig leder, Knut-Fredrik Grimsøen, er eneste ansatt, men leier inn mannskap ved behov.

Mode of transport, Motor vehicle, Automotive tire, Sky, Cloud, Tree, Asphalt, Bulldozer

GRAVER FOR DEN LOKALE UTVIKLINGEN: Knut-Fredrik Grimsøen har hatt nok å gjøre siden han etablerte Grimsøen Entreprenør i 2020.

Stort som smått er godt

Referanselisten inkluderer et nylig fullført prosjekt innenfor vann og avløp på Halden videregående skole på oppdrag fra fylkeskommunen og flere varierte oppdrag fra Byggmester Bjørn Larsen Eftf.

Med fullbooket kalender flere måneder frem i tid, anbefaler Knut-Fredrik å være ute i god tid med forespørsler.

– Det er lurt for potensielle kunder å planlegge prosjekter tidlig, samt ta kontakt med en gang. Da kan vi sammen komme frem til en god løsning, få satt opp en dato og bli enige om en fornuftig pris, sier Knut-Fredrik.

Han understreker at kunden kan være trygg på at oppdraget blir løst av erfarne fagfolk med høy kompetanse og erfaring.

– Jeg er svært fornøyd med den gode responsen jeg har fått fra kundene. Uansett om jobben er liten eller stor, er det bare å ta kontakt. Jeg hjelper deg gjerne med prosjektet, avslutter den erfarne og blide rørleggeren.

Automotive tire, Cloud, Sky, Plant, Vehicle, Wheel, Asphalt, Tree, Slope
Composite material, Sky, Cloud, Building, Slope, Tree, Vehicle, Asphalt
Automotive tire, Land lot, Cloud, Sky, Window, Building, Vehicle, Plant, Tree, Slope
Plant, Window, Wood, Rolling, Grass

Kontakt

Adresse
Rokkeveien 569
1763 Halden

Telefon
977 76 336

E-post
knut-fredrik@grimsoen.no

tømrerfirma magne h. karlsen

Lokale tømrere oppfyller boligdrøm

Vehicle registration plate, Compact van, Tire, Wheel, Window, Plant

comfort
f. jørgensen

90 år med vanntett
kvalitet!

Hard hat, Electrical contractor, High-visibility clothing, Workwear, Tradesman, Electrician, Helmet, Yellow, Engineer