Stafett er kjempegøy

FORNØYD: Åse Valero Kjerkreid (fv), Marie Lien Backstrøm, Emma Helene Henning Olsen, Inger Anne Svendsby Braarud og Sigrid Schmitt Gran syntes det var gøy å løpe stafett.

FORNØYD: Åse Valero Kjerkreid (fv), Marie Lien Backstrøm, Emma Helene Henning Olsen, Inger Anne Svendsby Braarud og Sigrid Schmitt Gran syntes det var gøy å løpe stafett. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

- Det aller beste med stafett er at vi kan heie hverandre fram, samme om det går godt eller mindre bra.

DEL

De var ikke med helt i tetkampen, men de fem jentene på D13-16 laget til Halden Skiklubb sprudlet om kapp etter målgang likevel.

For Åse Valero Kjerkreid (12), Marie Lien Backstrøm (15), Emma Helene Henning Olsen (14), Inger Anne Svendsby Braarud (13) og Sigrid Schmitt Gran (13) var storfornøyd med åttendeplassen i Vårstafetten, under Norwegian Spring i Skjeberg.

Veldig moro

- Det var kjempegøy å løpe i dag, selv om jeg ikke klarte å sette inn den aller beste sluttspurten, mente Emma Helene, etter å ha løpt i mål på siste etappe.

- Fikk nok avslutte for at jeg normalt er den beste spurteren av oss, men i dag var jeg tung i bena. Og det var litt vanskelig å finne rett ute i skogen, for det var stier på kryss og tvers, mente HSK's ankerjente.

- Jeg løper helst første etappe, for jeg liker å løpe i felt. Og så blir jeg sliten av å gå å vente på at de andre etappene skal bli ferdig, så det er det like greit å løpe først, mente Sigrid.

- Men uansett etappe så er stafett kjempefint. Vi er et sammensveiset lag som trener mye sammen, og liker å stå og heie hverandre fram, mente Åse, Marie og Inger Anne.

Nesten hver dag

De fem jentene kunne fortelle at de trener nesten hver dag, og at de også hadde tid til andre aktiviteter enn orientering.

Fotball, ski, hest og musikk var ting som opptok de flinke stafettløperne, som synes det er bra at o-sesongen er i gang.

- Søndag er det ny konkurranse. Da er det individuelt løp. Men som sagt, synes vi stafett er det aller hyggeligste, sa de fem stafett-jentene. Oh håper de kan løpe sammen flere ganger i år.

- Det hadde vært kjempespennede å få løpe i Tiomila, men da skal vi i konfirmasjon, sa Marie og Emma.

Mens Sigrid og Inger Anne hadde som mål å få med seg Åse til å løpe stafett i Tiomila.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken