Slik følger du valgnatten på HAs nettsider

KLARE: Nyhetsredaktør Morten Ulekleiv (t.v.) ansvarlig redaktør Hans-Petter Kjøge og journalist Gunnar Paulsen er bare en liten del av laget som skal gi haldensere og aremarkinger en solid dose valgdekning mandag kveld.

KLARE: Nyhetsredaktør Morten Ulekleiv (t.v.) ansvarlig redaktør Hans-Petter Kjøge og journalist Gunnar Paulsen er bare en liten del av laget som skal gi haldensere og aremarkinger en solid dose valgdekning mandag kveld. Foto:

Et lokalvalg er høytid for en lokalavis. Og Halden Arbeiderblad satser massivt på å gi deg følelsen av å være til stede under mandagens valgdrama i Halden og Aremark.

DEL

Det er duket for et usedvanlig spennende lokalvalg. Og det er helt åpent hvem som blir ordfører både i Halden og Aremark.

Fra klokken 20:00 kan du følge utviklingen minutt for minutt på HAs nettsider.

Da starter vi en direktesending fra Rådhuset i Halden. Den ledes av programleder Kristian Bjørneby. Og i løpet av sendingen vil du møte en rekke forskjellige gjester fra byens politiske miljø. Og du kan være trygg på at du får de lokale resultatene først i vår sending.

I tillegg har vi journalistene Trine Bakke Eidissen, Trine-Merethe Høistad, Gunnar Paulsen og Steinar Omar Østli ute på de forskjellige valgvakene i Halden og Aremark.

I et direktestudio med tekst og bilder kan du holde deg løpende oppdatert på hva som skjer utenfor TV-sendingen.

Og når det er klart hvem som blir vinnere og tapere, så får du selvfølgelig alle reaksjonene på HAs nettsider gjennom kvelden og natten.

Men før du setter deg ned og koser deg med HAs dekning i kveld, har du én viktig oppgave. Kom deg i valglokalene og stem.

Godt valg!

Artikkeltags