– Forventningene er store, sier Kocu som både er eier og daglig leder.

Nytt navn og konsept

Fram til nå har spisestedet vært kjent som Sjøbris. Nå blir det både nytt navn og konsept.

– Dette blir ingen ren sjømatrestaurant, men vi skal fortsatt ha noen fiskeretter, sier Kocu til Halden Arbeiderblad.

– Her blir det en à la carte-restaurant med preg av italienske og meksikanske retter. Vi skal også ha pizza – italiensk pizza slik du får den i Sverige, smiler han.

Helt nytt utstyr

MYE ARBEID: Selim Kocu har mange arbeidstimer foran seg før Havna Restaurant åpner. – Vi blir ferdig i god tid før åpningensdagen. Vi er i god rute, sier han.
MYE ARBEID: Selim Kocu har mange arbeidstimer foran seg før Havna Restaurant åpner. – Vi blir ferdig i god tid før åpningensdagen. Vi er i god rute, sier han. (FOTO: )

Selim Kocu legger ned mange arbeidstimer i restauranten før åpningen fredag 7. april. Blant annet skal alt utstyret på kjøkkenet skiftes ut.

– Nå setter vi også opp helt nye møbler på uteserveringen, sier han.

– Vi kommer til å ha plass til 80–90 gjester på uteserveringen. Totalt inne og ute blir det plass til 130–140 personer.

To restauranter

Selv har Selim Kocu bodd i Halden siden 2015. Han har drevet Brygga Steak & Ribs i ett år og er storfornøyd med driften.

Det er også årsaken til at han nå satser vegg-i-vegg med en ny restaurant med et annet konsept.

– Vi har tro på at dette vil lykkes. Vi vet hva vi driver med og har vært i bransjen lenge, sier Kocu.