Byggmagasinet i Halden - Kommersielt magasin

Tilbyr det meste innen muring

For å sikre at jobben gjøres riktig og for å unngå overraskelser underveis, er det alltid best å la fagfolk gjøre jobben for deg. Oddgeir hos Hammershaug mur og flis garanterer en solid jobb og et hyggelig møte hvis du trenger hjelp til murerjobben.

Adresse
Karl XII’s gate 1, 1792 Halden


Tlf: 976 22 778
Følg oss på Facebook!

I 10 år har Oddgeir Hammershaug Halvorsen holdt på med muring og flislegging. Først i Bergen, men så tok han med seg mursleiva over fjellet og bosatte seg i Halden. Her har han nå drevet i to år. Han har et enkelpersonforetak og styrer sin egen hverdag og ofte varer arbeidsdagen fra 07:00 til 22:00 om kvelden.

- Jeg var litt lei Bergen og hadde lyst til å prøve noe nytt. Jeg trengte rett og slett litt forandring og ettersom jeg har en bror i Halden, var det greit å prøve seg her. Og så er jo Halden en fin by, sier Hammershaug.

Oddgeir Hammershaug trives godt som murer og selvstendig næringsdrivende.

Liker tungt arbeid

Hammershaug tilbyr alle tjenester som har med muring, flislegging eller støping å gjøre. Alt fra å bygge et nytt bad eller støpe et garasjegulv. Han setter pris på en variert arbeidsdag med alt fra oppussing, flislegging eller støping, men best av alt liker Hammershaug det tyngste arbeidet – nemlig å legge skifer.

- Jeg liker veldig godt å legge skifer. Det er tungt arbeid og da får jeg virkelig brukt kroppen, sier han.

Naturstein, eller skifer legges gjerne på støpt såle hvor man fuger mellom, men kan også fungere på løst underlag hvor gress kan fungere som fug. Og skifer eller heller kan legges hele eller kuttes til.

På større totale prosjekter, som for eksempel å renovere et helt bad, samarbeider han med lokale entreprenører eller byggherer, blant annet HP Holm Bygg & Tømrermester AS. Så ingen jobb er for liten eller for stor for han.

Årets trender når det gjelder fliser er store formater og minst mulige fuger og gjerne i farer som grått, hvitt eller beige.

Kvalitet under føttene! Oddgeir Hammershaug påtar seg oppdrag innen flislegging, muring og støping.

Hyggelige kundemøter

Hammershaug er veldig opptatt av å innlede et godt samarbeid med kunden og at de skal bli fornøyde med den jobben han utfører.

- Jeg trives godt ute på jobbene mine. Jeg møter så mange hyggelige kunder og det er jo litt ekstra gøy når de blir fornøyde og godt å vite at jobben jeg har gjort faller i smak. Jeg yter alltid det lille ekstra for å få fornøyde kunder, sier Hammershaug.

Som relativt fersk håndverker i Halden ønsker Hammerhaug Mur og flis å etablere seg i Halden og bli en lokal aktør som kunden kan stole på at gjør en solid jobb.

Oddgeir Hammershaug i gang med arbeidsdagen.