Gå til sidens hovedinnhold

Unnskyld meg, men nå må da dette ta slutt

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg er selv grensependler, og vi blir ikke hørt for fem flate øre.

Vi må få det ut der at vi vil bli sett og hørt. Vi er enormt mange som pendler både fra Norge og Sverige, og disse løsningene som kommer opp, er bare latterlige. Alle jobber forskjellige timer og dager gjennom uka.

Sverige har i alle fall grensene sine åpne så det er lett å komme til jobb for oss som bor i Norge, men Norge gjør det veldig vanskelig for svensker! Dette er tross alt nabokommunen vår, som også er våre venner og som har det helt likt som oss under denne pandemien!

Vi er ikke regjeringens nikkedukker ...

Det er mange som vil reise uten å handle. Dra på ferie, se sine venner og kjære etc.

Jeg har alltid vært stolt av å være norsk. Men slik som Norge har holdt på under denne pandemien, føler jeg selv bare skam. Skam for at jeg er norsk. Skam for landet jeg har vokst opp i. Skam for at jeg ennå holder til i Norge.

La oss grensependlere bli sett og hørt! Hør vår stemme, for vi er klare for å bli hørt og har vært det en god stund.

Ta heller bare å åpne alle grenseoverganger, så må heller alle ta test innen 24 timer etter at de er kommet tilbake til landet. Slik det er nå, går faktisk ikke.

Regjeringen sier de bare vil det beste for oss med det er bare bull. For det eneste de gjør er å gjøre livet vanskeligere og mer tidkrevende. Ikke bare for oss nordmenn, men alle svenskene som jobber i Norge.

Bruk heller Norges ressurser på noe som er vel så viktigere enn å passe på de forbanna grenseovergangene. Som å løse kriminaliteten.

Hilsen en litt frustrert og rett sinna grensependler

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.