Per Morten Finstad tok 2. plass i G14 både på lørdagens klassisk sprint i Erte skianlegg og i søndagens fristil individuell start i Moss. Sondre Signebøen tok sin første KM medalje med 2. plass i G13.

Trener med juniorene

Gutta trener med juniorene til TFL, noe som bærer frukter for de begge. De har siden sesongstart konkurrert over hele Østlandet, og det med resultater på den øvre delen av listene.

Flere av TFL sine utøvere gikk også KM distanser både lørdag og søndag.

Lørdag var det klassisk sprintrenn i Tistedal skianlegg på Ertemoen. Med 85 utøvere var det et spennende og hektisk renn gjennom hele dagen.

Gode resultater

I klasse M19/20 år ble det 2., 3. og 4. plass til henholdsvis Petter Stokkeland, Johan Unneberg og Filip Holt.

Herman Finsrud ble KM-mester i M17, Karin Selma Larsen i K17 og Martine Eldre Svendsby i K18. Elina Ugland ble nummer 6 i J13 år.

I de yngre klassene gikk Jens Halvard Larsen inn til 3. plass i G12, mens Helene Bekkevard ble nr 4 i J12 og Fredrik Signebøen ble nr 7 i G11.

Søndagens snøvær i Moss gjorde sitt til at det ble litt løst i løypene og desto mer krevende. Fristil individuell start var på programmet.

 

TFL fikk også her flere KM medaljer og gode plasseringer.

I M19/20 var resultatene nesten identiske med dagen før. Petter nr 2, Johan nr 4 og Filip nr 5. I K18 gikk Martine inn til 2. plass og i K17 vant Selma en ny KM triumf. Jens Halvard fikk en 4. plass i G12, noe Helene også gjorde i J12.

Gror godt

Det yrer også i de minste klassene i TFL. Bastian Østli Langseth og Joel Bronebakk Johansson gikk både lørdag og søndag i klassen G9. Gutta hadde en fantastisk innsats og var veldig fornøyde etter helgen.

På lørdagen stilte Kristine Bekkevard opp i sitt første skirenn i jenter 9 år. Kristine gikk et flott renn som ikke blir det siste.  

TFL ønsker flere skiløpere som dette og håper flere tar turen til Ertemoen for å være med på gøyale skitreninger.