– Helt klart en trøblete helg, men resultatene gjenspeiler ikke potensialet som ligger i mitt nye team. For første gang sitter jeg på en sykkel som har like høy toppfart som de raskeste.

Misset verdifull banetid

Det sier Caroline Olsen fra Halden, etter at første løpshelg med MotoAmerica er over. To løp som bød på både opp- og nedturer. Ny sykkel, nytt team og mye potensiale. Med kunnskapsrike folk, bra utstyr og god stemning var det duket for en flott åpningshelg.

– Det startet litt kronglete. Tekniske problemer med sykkelen gjorde at jeg måtte stå over store deler av første treningspass og dermed misset nesten 40 minutter med verdifull banetid. I kvalifiseringen fortsatte problemene. Sviktende bremser gjorde at det velkjente problemet ”arm pump” ble et reelt problem. Jeg fikk ikke mange rundene og kvalet inn til 18.startspor.

Neste stopp: Virginia

I lørdagens løp fikk Olsen en bra start, men igjen ble det trøbbel. Etter 18 lange runder fullførte hun løpet på 15.plass. Ikke den beste plasseringen, men med rundetider som var like raske som topp 11.

 

I søndagens løp var problemene større, og Olsen fullførte ikke.

– Teamet har allerede bestilt ny bremsepumpe til sykkelen som skal hjelpe med problemene. Sykkelen vil være gjennomgått og klar for action når vi reiser til Virginia om en måned.