– Vi har en fotokonkurranse hvor temaet er mitt vennskap. Det er flotte premier og konkurransen er åpen for ungdom fra 13–18 år i Halden og Aremark, forteller Trine Kristiansen og Ann-Kristin Johnsen, som begge er miljøarbeidere ved ungdomsklubben.

Vinn iPad

De forteller at en iPad 32 GB med WiFi er hovedpremien.

– I tillegg blir det mange andre premier i form av ulike gavekort, så her er det mange muligheter til å vinne, forteller de.

 

Det er en jury som kommer til å plukke ut vinnerbildet.

De forteller videre at en person kan delta med maksimalt to bilder, du kan laste dem opp på Mitt vennskaps egen Facebook side, eller tagge med #mittvennskap.

Vinneren kommer til å bli presentert på det store julediskoet 7. desember. Her vil også flere av bildene bli vist på storskjerm.

Mennesker og dyr

– Temaet på bildene må være mitt vennskap, men det kan være vennskap mellom både mennesker og dyr, forteller Trine og Ann-Kristin.

Bildene må ikke nødvendigvis være av typen man forstørrer og henger på veggen. Det kan også være morsomme bilder. Her gjelder det å være kreativ.

– Så håper vi så mange som mulig av byens ungdommer viser interesse for konkurransen og sender inn sine bilder. For at juryen skal rekke å vurdere bildene, har vi satt en frist til 3. desember. Det har allerede kommet inn 12 bilder, men vi håper på mange flere, smiler de to miljøarbeiderne.

Heftig diskotek

Om diskoteket 7. desember forteller de at det er ungdommene selv som står for arrangementet.

– Det blir bedre og lettere å arrangere når det er ungdommene selv som har bestemt at de vil ha dette slik at de har et eierforhold til det, mener de.

 

Det koster 50 kroner å komme inn og det er mulig å kjøpe billetter på forhånd via Ticketmaster, men det vil også selges billetter i døra.

– Vi har en liten julegave til alle som kommer reklamerer de.

Øivind Strøm er DJ, men det kommer også flere som bidrar med underholdningen denne kvelden. LJ CFG skal også være Dj-er, mens LMario og Realitet opptrer live.