Hvorfor skjer det ikke noe, Halden kommune?

REAGERER: Eivind Kolstad forstår ikke hvorfor det tar så lang tid å bedre trafikksikkerheten ved skateparken og ballbingen ved Tista Senter.

REAGERER: Eivind Kolstad forstår ikke hvorfor det tar så lang tid å bedre trafikksikkerheten ved skateparken og ballbingen ved Tista Senter. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Trygghet for barna våre. Hvordan følger kommunen opp trafikksikkerheten?

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er nå gått 1 år siden Arve Sigmundstad, Ap, tok opp trafikkforholdene ved skateparken og ballbingen ved Tista senter under hovedutvalgsmøtet til plan, teknisk, landbruk og miljø. Der ba utvalgsleder Terje Lie, H, administrasjonen om å se på dette – og han skulle personlig følge dette opp.

Saken dreier seg om at det i dag ikke er overgangsfelt over veien eller skilting mellom ballbingen og skateparken, at Rødsberg plass er veldig uoversiktlig, samt at hastigheten i Repslagergata er 50 km/t ! I andre veier ved Rødsberg og Banken er hastigheten 30 km/t. I dette området ferdes mange barn både til og fra skole og fritidsaktiviteter.

Hvor lenge skal administrasjonen i Halden kommune se på denne saken uten at noe blir gjort?

Etter hva jeg hår fått informasjon om er denne saken også blitt tatt opp i forbindelse med gjennomgang av trafikksikkerhetsplanen hvor det ble fattet vedtak om å utbedre både hastighet og personsikkerhetstiltak. Den har også blitt fulgt opp fra formannskap og kommunestyret med samme konklusjon.

Hvorfor skjer det ikke noe?

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags